Teroare la Paris: Evenimentele de vineri, in imagini dramatice (Galerie foto)

Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 21:00
5385 citiri
Teroare la Paris: Evenimentele de vineri, in imagini dramatice (Galerie foto)

Vineri au avut loc noi violente, in doua locuri din Paris, in urma carora cei doi teroristi de la sediul redactiei Charlie Hebdo au fost ucisi, impreuna cu un alt atacator, intr-un incident separat.

Teroare in Franta - Live

Cel mai grav incident a avut loc la un magazin evreiesc din estul Parisului, in Port de Vincennes, unde in urma luarii de ostatici patru dintre ei au fost ucisi, precum si agresorul, in timpul operatiunii de salvare a fortelor de ordine.

Atentat terorist la Paris: Asediul de la magazinul evreiesc s-a incheiat, mai multi ostatici ucisi (Foto&Video)

In acest magazin, atacatorul ar mai fi avut un complice - un barbat inarmat care ar fi reusit sa fuga, potrivit Le Monde. Alte surse arata ca acesta s-ar afla printre cei ucisi in asaltul politiei.

Foto: The Guardian

Barbatul care a luat ostaticii in magazinul alimentar amenintase ca ii va ucide daca fratii Kouachi patesc ceva, cerand ca politistii sa opreasca operatiunea de la tipografia din Dammartin-en-Goele, iar cei doi frati teroristi sa fie lasati sa plece.

Foto: Twitter

O femeie s-a ascuns in camera frigorifica a magazinului evreiesc din estul Parisului, in timpul luarii de ostatici, iar unele surse arata ca ar fi comunicat de acolo cu fortele de ordine si ar fi dat informatii in timp real.

Luare de ostatici in Paris: Politistii, ajutati din interior - o femeie s-a ascuns intr-o camera frigorifica

Foto: BBC

Anterior, fortele de ordine au luat cu asalt tipografia in care se aflau Said si Cherif Kouachi, care au ucis 12 persoane in atacul terorist de miercuri, din Paris.

Potrivit presei franceze, au avut loc schimburi de focuri si explozii, in urma carora cei doi au fost ucisi, iar un elicopter a aterizat pe acoperisul tipografiei. Fortele de ordine au reusit sa elibereze ostaticul.

Foto: Twitter

Potrivit oficialilor francezi, citati de France 24, cei doi frati ar fi iesit din cladire tragand focuri de arma in directia trupelor speciale de interventie, ei fiind ucisi in acest schimb de focuri.

Foto: Le Figaro

De asemenea, vineri seara a avut loc si o luare de ostatici are loc intr-o bijuterie din orasul francez Montpellier. Un barbat inarmat a intrat intr-o bijuterie de pe strada centrala Loge, din orasul aflat in sudul tarii, iar politistii au izolat zona.

Teroarea continua in Franta: Luare de ostatici intr-o bijuterie din Montpellier

Foto: Le Monde

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#film evenimente Paris, #imagini luare ostatici Paris, #imagini ostatici Franta, #luare ostatici Paris Franta, #luare ostatici magazin Paris , #atentat Paris
Comentarii