Tentativa de asasinat asupra unui ministru din Libia, dejucata. Ce au patit atacatorii aflati intr-o masina blindata

 Duminica, 21 Februarie 2021, ora 18:42
Tentativa de asasinat asupra unui ministru din Libia, dejucata. Ce au patit atacatorii aflati intr-o masina blindataMinistrul a scapat cu viata FOTO Pixabay

Ministrul de interne libian, Fathi Bachagha, a scapat duminica dintr-o tentativa de asasinat pe autostrada din apropierea capitalei Tripoli, transmit AFP si Reuters.

Coloana ministrului Bachagha a fost tinta gloantelor trase dintr-o masina blindata.

"Escorta politiei care il insotea pe ministru a ripostat. Doi dintre atacatori au fost arestati, al treilea este in spital. Ministrul este bine'', potrivit unei surse din anturajul ministrului.

Roman rapit in Libia in 2018 si eliberat in 2020

Un roman rapit in Libia in cursul anului 2018 a fost eliberat in 2019. Compania nationala libiana de petrol (NOC) a anuntat in martie 2020 eliberarea romanului Valentin-Laurentiu Puscasu si a unui alt angajat, ambii rapiti in iulie 2018 pe un camp petrolier din sudul tarii.

Intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul sau, NOC saluta "eliberarea lui Ashraf Msallam si a lui Valentin-Laurentiu Puscasu", fara a furniza detalii despre imprejurarile in care au avut loc rapirea si eliberarea celor doi angajati.

Citeste si:

 Sursa: Ziare.com
 Autor: Alina Toma

 Articol citit de 4033 ori

Citeste si: