Trump, testat pozitiv la COVID-19, cu doar câteva zile înainte de dezbaterea cu Biden

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 10:274131 citiri
Trump, testat pozitiv la COVID-19, cu doar câteva zile înainte de dezbaterea cu Biden
Dezbaterea Tump-Biden pentru pentru prezidențialele din 2020 din 29 septembrie din Cleveland / FOTO: Los angeles timeseptembrie

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, a fost depisat pozitiv cu COVID-29, cu trei zile înainte de prima sa dezbatere cu Joe Biden, a dezvăluit fostul său şef de Cabinet, într-o carte.

Mark Meadows mai scrie că, deşi fostul preşedinte ştia că fiecare candidat, „trebuia să aibă un test negativ cu cel mult 72 de ore de începutul dezbaterii, nimic nu avea să-l oprească pe Trump să participe”.

Trump, povesteşte Meadows în cartea sa, a primit un rezultat negativ de la un alt test, la scurt timp după cel pozitiv.

Cu toate acestea, dezvăluirea uimitoare referitoare la un test pozitiv, care nu a fost raportat de Trump, vine după un an de specualţii despre faptul că fostul lider de la Washington, care atunci avea 74 de ani, ar fi fost pozitiv atunci când s-a confruntat cu Biden (77 de ani), în Cleveland, pe 29 septembrie şi despre riscurile acestei întâlniri.

Trump a anunţat că are COVID-19 pe 2 octombrie. Casa Albă a transmis că a anunţat public rezultatul la o oră după ce l-a primit. În aceeaşi zi, Trump a mers la spital.

Biografia lui Meadows, „The Chief’s Chief”, va fi publicată săptămâna viitoare. Testul pozitiv al lui Trump, de pe 26 septembrie a fost un şoc pentru o Casă Albă care tocmai organizase o ceremonie triumfătoare în Rose Garden, pentru Amy Coney Barrett, care fusese nominalizată la Curtea Supremă. Acest eveniment este acum considerat ca fiind „super-spreader”.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News