Stevie Wonder se muta in Ghana din cauza agitatiei politice din Statele Unite. Cantaretul nu vrea ca copiii lui sa se roage sa fie respectati

 Marti, 23 Februarie 2021, ora 12:52
Stevie Wonder se muta in Ghana din cauza agitatiei politice din Statele Unite. Cantaretul nu vrea ca copiii lui sa se roage sa fie respectatiStevie Wonder FOTO Facebook

Cantaretul american Stevie Wonder a anuntat ca se va muta in Ghana din cauza situatiei politice din Statele Unite, scrie EFE.

Artistul, originar din Michigan, a spus ca i-ar placea sa se intoarca sa-si vada tara din nou "zambind". "As vrea sa vad acest lucru inainte de a se muta in Ghana, pentru ca o voi face".

Dupa cum a declarat intr-un interviu in emisiunea jurnalistei Oprah Winfrey si care va fi difuzat la CNN, decizia a fost luata.

Winfrey l-a intrebat: "Te vei muta permanent in Ghana?", iar cantaretul si compozitorul, al carui nume real este Stevland Hardaway Morris si are 70 de ani, a afirmat ca o va face.

Autorul celebrelor melodii "You Are the Sunshine of My Life" sau "I Just Called to Say I Love You" a subliniat ca nu vrea sa-i auda pe copiii lui ca trebuie sa se roage sa fie respectati si apreciati: "Ce e asta?".

Potrivit mass-media americane, nu este prima data cand muzicianul ia in considerare mutarea in Ghana. In 1994, a spus ca simte ca are "un sentiment al comunitatii mai apropiat" de aceasta tara decat de SUA.

Wonder a invatat sa cante la pian, baterie si la armonica la varsta de 9 ani si a semnat un contract cu casa Motown in 1961. De atunci, a castigat 25 de premii Grammy, unul onorific si a fost nominalizat de 74 de ori.

Mai puteti citi:

 Sursa: NEWS.RO
 Autor: Alina Toma

 Articol citit de 3237 ori

Citeste si: