Soferii care si-au abandonat masinile in timpul atentatului de pe London Bridge au fost amendati

Joi, 08 Iunie 2017, ora 17:55
4080 citiri
Soferii care si-au abandonat masinile in timpul atentatului de pe London Bridge au fost amendati
Foto: Ziare.com

Agentii de circulatie din capitala Marii Britanii au emis amenzi pentru parcare ilegala conducatorilor auto care si-au parasit masinile in trafic in timpul atentatului comis sambata seara in zona London Bridge.

Miercuri, la cinci minute dupa ce autoritatile i-au informat pe soferi ca a fost indepartata interdictia ce limita accesul in zona in care a avut loc atentatul si ca acestia isi pot ridica autovehiculele, un agent de circulatie a fost observat scriind amenzi pentru vehiculele abandonate, informeaza The Telegraph.

Agentia de Transport a Londrei (Transport for London) s-a scuzat pentru "greseala lipsita de sensibilitate" dupa ce au fost emise notificari de amenzi in zona Borough High Street cand cordonul de politisti a fost redus miercuri dimineata.

Amenzile, care pot ajunge la 130 de lire, pot fi anulate, a dat asigurari un purtator de cuvant al agentiei de transport. "Ne cerem scuze fara rezerve pentru greseala noastra lipsita de sensibilitate. Aceste amenzi nu ar fi trebuit sa fie emise si vor fi imediat anulate", a spus acesta.

Pe parcursul acestei saptamani in zona in care a fost comis atentatul vor fi prezenti agenti de circulatie, insa nici o masina care a fost parcata in zona cordonului de politie nu va fi amendata, noteaza sursa citata.

O zona de excludere a fost instaurata de politie dupa ce trei atacatori aflati la bordul unei camionete au intrat in plin, sambata seara, intr-o multime de pietoni in apropiere de Borough Market, dupa care au iesit din vehicul si au atacat trecatorii cu cutite, inainte de fi ucisi de politie.

Politia britanica a confirmat, miercuri, faptul ca opt persoane si-au pierdut viata, iar 48 au fost ranite in urma atacului care a condus la interdictia de circulatie pe o mare parte a zonei London Bridge. Ca urmare, soferii au fost nevoiti sa isi abandoneze autovehiculele acestia fiind informati de autoritati ca isi vor putea ridica masinile miercuri dimineata.

Agentii de circulatie din Manchester au fost criticati in mod similar cand au vizat autovehiculele parcate in preajma zonei de desfasurare a evenimentului-tribut "One Love", ce a prilejuit revenirea solistei americane Ariana Grande la Manchester, dupa ce finalul concertului sau din urma cu doua saptamani a fost marcat de un atac terorist sinucigas soldat cu 22 de morti si 116 raniti.

Citeste mai multe informatii despre atacul de la Londra:

Teroare la Londra: Martorii povestesc ca atacatorii injughiau oamenii cu salbaticie si strigau "asta e pentru Allah"

Un roman i-a infruntat pe atacatori la Londra: I-am dat un basket in cap de l-am zapacit. Adu facaletul! UPDATE

Romanul care l-a lovit pe unul dintre teroristii de la Londra cu o lada in cap e erou in presa britanica

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#soferi masini abandonate atentat, #soferi masini abandonate atac, #soferi masini abandonate Londra , #atentat Marea Britanie