Fostul director al Serviciilor Secrete americane clarifică dilema: Rusia sau China, cel mai mare dușman al SUA VIDEO

Marti, 10 August 2021, ora 00:22 15095 citiri
John Ratcliffe critic vehement al politcii Chinei în lume FOTO: The Daily Beast

John Ratcliffe, fostul director al Serviciilor Naționale de Informații (DNI) ale Statelor Unite a fost prezent în cadrul emisiunii ”Sunday Morning Futures” de la televiziunea americană Fox News. El a subliniat faptul că, în prezent, China reprezintă ”adversarul numărul unu” al Americii și ”cea mai mare amenințare de securitate națională” asupra țării sale.

Politicianul american consideră China ”un concurent necinstit, incorect pe piața mondială”, apreciind faptul că această țară asiatică ”vrea să ne ia locul (Statelor Unite -n.a.), ca superputere a lumii”, potrivit Fox News.

Fostul șef al DNI, între 2020 și 2021, este vehement împotriva politicii adoptate de China, pe plan mondial. ”Cel mai important lucru este faptul că China vrea să ne supunem regulilor și ordinii comuniste, pe piața globală”.

John Ratcliffe a vorbit și despre pagubele enorme pe care Beijing-ul le-a provocat lumii întregi. ”Nu există o țară, care să fi afectat mai mult economia mondială sau cetățenii de pe glob, în ultimii ani, decât China.

Biden dă lovitura în SUA: America duduie motoarele economiei ca-n vremea lui Kennedy, Carter și Johnson

Doar China este responsabilă de milioane și milioane de decese cauzate de pandemia COVID-19 și de acțiunile sale, pe care le-a întreprins pentru acoperirea acesteia. Așadar, este timpul să avem o discuție sinceră despre cine este China și să nu permitem ca aceste povești false despre ea, să fie împrăștiate”.

De asemenea, Ratcliffe a accentuat faptul că firmele din China s-au dezvoltat enorm. ”Companiile Beijing-ului au crescut cu aproximativ 76 de miliarde de dolari, după listarea la bursele americane, în ultimul deceniu”.

China în alertă maximă: SUA conduc cele mai mari manevre militare din ultimii 40 de ani, în Pacific VIDEO

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News