Scandal in Marina americana: Sex-tapes "Enterprise"

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 18:01
3034 citiri
Scandal in Marina americana: Sex-tapes "Enterprise"

Marina de Razboi americana se afla in plina investigatie asupra felului in care au fost filmate cateva videoclipuri cu continut sexual la bordul portavionului Enterprise, in perioada razboiului din Irak si Afganistan.

Nu mai putin de 6.000 de marinari si infanteristi aflati la bord in perioada misiunilor din 2006 si 2007 au putut viziona "materialul" realizat de cel care astazi este comandantul portavionului, capitanul Owen Honors, aflat la vremea acea in functia de comandant secund al navei, scrie The Virginia Pilot.

Dupa cum subliniaza publicatia citata, continutul videoclipurilor este plin de insinuari sexuale si cateva sunt facute in contra homosexualilor. Astfel, intr-una dintre scene, doua femei din Marina sunt impreuna sub dus, simuland ca se spala una pe alta si glumesc spunand ca fiind doua le corespund sase minute si nu doar trei, cat prevede regulamentul pentru fiecare membru al echipajului.

Intr-un alt videoclip, marinari imbracati in haine de femei simuleaza masturbarea, examenul rectal si nu uita sa adreseze cateva epitete homosexualilor.

In explicatia data, Owen Honors a spus ca nu si-a dorit altceva decat sa "intretina atmosfera" la bordul navei, motiv pentru care a folosit doar televiziunea cu circiut inchis, iar oficialii Marinei au declarat ca materialul filmat nu "si-a propus sa jigneasca pe cineva", avand mai degraba un continut umoristic.

Nu se precizeaza insa daca Enterprise (primul portavion nuclear) va fi condus in misiunea din luna ianuarie tot de actualul comandant, care a descoperit ca tacerea este aur si s-a abtinut apoi de la orice comentariu desi presa i-a transmis mai multe intrebari.

In ceea ce priveste biografia sa, capitanul O.H. va putea adauga de acum si realizarile sale cinematografice alaturi de absolvirea in 1983 a Academiei Navale, de pilotarea avioanelor de lupta Tomcat F-14, la care trebuie adaugat ca inainte de a fi secund pe Enterprise(2005-2007) a fost si pilot de incercare pentru aviatia militara.

Pentru cei mai putin avizati sa adaugam ca Marina de Razboi a SUA a admis cu ani in urma incorporarea femeilor in echipajele sale, inclusiv in cele de submarine, iar Fortele Armate trebuie sa aplice o lege aprobata de Congresul american prin care se permite ca serviciul militar sa fie efectuat de homosexuali fara ca acestia sa isi mai ascunda orientarea sexuala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#scandal sexual marina SUA, #videoclipuri sex marina , #America