Rapoarte CIA declasificate: Marilyn Monroe voia sa divulge ca John Kennedy vazuse un OZN?

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 13:06
10395 citiri
Rapoarte CIA declasificate: Marilyn Monroe voia sa divulge ca John Kennedy vazuse un OZN?
Foto: Examiner

Noi dovezi recent dezvaluite dintr-un document CIA arata faptul ca celebra actrita Marilyn Monroe isi planificase o conferinta de presa, chiar inainte de moartea sa. Ea dorea sa divulge faptul ca John F. Kennedy ii spusese de o vizita la o baza Air Force, unde vazuse resturile unui OZN prabusit.

Rapoartele contineau interceptarile telefonice dintre Marilyn Monroe si prietenii sai. Documentul ascultarilor CIA a iesit la iveala pentru prima data in urma unor scurgeri de informatii in anul 1992 si a fost facut public in 1994, potrivit Examiner.

Raportul nu a fost confirmat ca ar fi autentic de catre CIA, insa noile dovezi publicate arata ca el este conform rapoartelor standard folosite de agentia americana de informatii din anul 1963.

Fie cineva a incalcat legea prin folosirea unui formular standard al unui Raport de informatii al CIA, la momentul mortii lui Marilyn Monroe sau documentul de ascultare al convorbirilor actritei a fost cu adevarat clasificat.

Raportul mentioneaza faptul ca Monroe detinea secrete, dintre care unul se referea la o vizita a presedintelui la o baza aeriana secreta, cu scopul de a inspecta lucruri provenite din spatiul cosmic.

Descoperitorul raportului de informatii al CIA a fost Lee Nicholson de la Outpost Forum. In data de 14 aprilie, Forum Post descria ceea ce Nicholson gasise dupa o vizita in sala de lectura electronica a CIA.

Implicatiile documentului interceptarilor telefonice ale lui Marilyn Monroe, daca acesta este autentic, ar fi uluitoare. El ar arata ca, doar cu o zi inainte de moartea actritei, Monroe isi planificase o conferinta de presa in care voia sa dezvaluie faptul ca presedintele Kennedy ii spusese ceva confidential legat de OZN-uri.

Faptul ca CIA-ul a monitorizat-o pe Monroe si i-a interceptat convorbirile telefonice ar putea dovedi implicarea directa a agentiei de informatii in cazul mortii sale suspecte.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#documente CIA Monroe Kennedy, #Kennedy vazuse OZN baza aeriana, #Monroe stia OZN Kennedy , #CIA