Fosta proprietate de 6,7 milioane de dolari a Prințului Charles, scoasă la vânzare

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 23:32 7248 citiri
Construcția proprietății a fost încheiată în 1906 FOTO Knight Frank

O moșie din sud-vestul Angliei, care a aparținut Prințului Charles, este de vânzare pentru 4,95 milioane de lire sterline (6,7 milioane de dolari).

Brimpts Mead este o casă de familie de perioadă edwardiană, cu șase dormitoare, care se află pe 9,22 de acri de teren în Parcul Național Dartmoor, cu padocuri, păduri, situată pe un mal al râului Dart, cu drepturi de pescuit, potrivit agentului imobiliar Knight Frank.

Actualii proprietari au cumpărat moșia de la Prințul Charles, moștenitor al tronului Regatului Unit, acum 27 de ani, iar termenii tranzacției îi permit acestuia „să pescuiască pe proprietate, dacă anunță cu 24 de ore înainte”, potrivit CNN.

Deși agentul imobiliar a precizat că acest lucru nu s-a întâmplat de când actualii proprietari au preluat imobilul, asta nu înseamnă că Prințul Charles nu ar putea apărea într-o zi să pescuiască pe proprietate.

Dar până când acest lucru se va întâmpla, proprietarii se pot bucura de proprietarea principală cu șase dormitoare, construită din granit roz, precum și de două căsuțe de pe moșie, asta dacă buzunarul le va permite să plătească 4,95 de milioane de lire.

Moșia Brimpts Mead, a cărei construire s-a încheiat în 1906, a mai găzduit oaspeți faimoși, precum Arthur Conan Doyle, spre exemplu.

Prințul Charles deține pământul care înconjoară proprietatea, parte a Parcului Național Dartmoor. Având în vedere că proprietatea este înconjurată de parcul național care este deținut de Ducatul de Cornwall, vânzarea sa a fost descrisă de agenții imobiliari ca „o oportuinitate neobișnuită în această zonă”.

Ducatul de Cornwall este o proprietate privată care aparține Ducelui de Cornwall, fiul cel mare al monarhului britanic și, implicit, moștenitorul la tron.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com