Primarul care vede o legatura intre alaptare si homosexualitate: Au fost Adam si Eva, nu Adam si Asep

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 12:58 2312 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Un primar din Indonezia a sugerat ca alimentatia proasta, inclusiv alaptarea, este de vina pentru faptul ca unii copii ajung sa fie gay sau transsexuali.

"Pentru a avea copii indonezieni care sunt sanatosi, destepti si competitivi, cel mai important lucru este ca, inca de la inceput, sa fie hraniti adecvat, in special in timpul alaptarii.

Nu e de mirare ca sunt din ce in ce mai multe persoane LGBT (colectivitatea lesbiana, gay, bisexuala si transsexuala - n.red) ", a spus primarul orasului Tangerang, Arief R Wismansyah, la un seminar pe tema sarcinii, scrie The Independent.

Oficialul a subliniat ca Dumnezeu "a creat fiinte pereche, Adam si Eva, nu Adam si Asep", potrivit publicatiei indoneziene Okezone, care a prezentat declaratiile lui Wismansyah.

Desi homosexualitatea este legala in Indonezia, in tara au inceput sa apara atitudini din ce in ce mai conservatoare, iar comentariile primarului sunt cele mai recente dintr-un val de declaratii controversate despre persoanele gay.

Asociatia Medicilor din Indonezia a clasificat recent homosexualitatea drept "tulburare mentala".

"Chiar ne pasa de ei. Insa ce ne ingrijoreaza este ca, lasate netratate, astfel de tendinte sexuale ar deveni o afectiune acceptata de societate", declara Suzy Yusna Dewi, membru al Asociatiei Medicilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News