Prima productie a lui Harry si Meghan pentru Netflix Los Angeles - un documentar despre Invictus Games

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 05:05 2584 citiri
Printul Harry va aparea si el in documentar. Foto/CBS.com

Primul proiect cu Netflix semnat de printul Harry si Meghan Markle este un serial documentar despre competitia dedicata veteranilor militari raniti, Invictus Games - realizat prin Archewell Productions, anunta Variety.

Documentarul despre Invictus Games, o competitie sportiva globala infiintata de printul Harry, va fi realizat de regizorul Orlando von Einsiedel si producatoarea Joanna Natasegara, premiati cu Oscar.

"Heart of Invictus" urmareste drumul unui grup de competitori, toti raniti in serviciul militar sau au trecut prin boli care le-au schimbat viata, catre Invictus Games The Hague 2020, desi competitia va avea loc in 2022.

Serialul documenteaza antrenamentul lor si dezvaluie povestile lor de viata, dar se axeaza si pe organizatorii jocurilor in timp ce fac echipa cu reprezentantii fiecarei natiuni, pentru a-si sustine sportivii.

Pentru Netflix, cuplul va face documentare, lungmetraje, seriale si programe pentru copii. Cei doi au infiintat Archewell Productions ca un vehicul prin care vor produce programele. Printul Harry va aparea si el in documentar.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News