Presedintele Ceceniei se lauda cu armata sa si jura sa apere Rusia: Vom intoarce lumea cu fundul in sus

Sambata, 15 Iulie 2017, ora 17:3721361 citiri
Presedintele Ceceniei se lauda cu armata sa si jura sa apere Rusia: Vom intoarce lumea cu fundul in sus
Foto: Hepta.ro

Liderul Republicii Cecenia, Ramzan Kadirov, a promis "sa puna lumea in patru labe" daca cineva indrazneste sa lanseze un atac cu arme nucleare impotriva Rusiei, intr-un interviu acordat postului american HBO, citat sambata de presa rusa, informeaza EFE.

"Avem un stat puternic, o putere nucleara. Chiar daca tara noastra va fi complet distrusa, rachetele noastre nucleare vor fi lansate automat. Si vom intoarce lumea cu fundul in sus, o vom pune in patru labe", a declarat controversatul lider al Ceceniei, situata in Caucazul de Nord rus.

Dupa ce declaratiile sale belicoase au fost auzite pana in Rusia, Kadirov a precizat sambata pe contul sau din aplicatia Telegram ca "nu sunt doar vorbe goale. Asa vom face. Suntem dispusi sa ne dam viata pentru patria noastra".

El a mai spus ca "Statele Unite nu sunt o tara atat de puternica incat sa merite sa fie luata in serios ca inamic". Totodata, Kadirov a acuzat SUA ca duc "o politica impotriva Rusiei, impotriva liderilor" rusi si a amenintat sa-si foloseasca armata impotriva dusmanilor Rusiei. "Am o armata buna, care poate ataca si se poate apara. Vom vedea ce se va intampla", a insistat liderul cecen.

Intr-o discutie cu conducerea Ministerului de Interne cecen care a avut loc joi, Kadirov a denuntat faptul ca Occidentul vrea sa distruga identitatea poporului cecen si, pentru aceasta, a inceput "un razboi informational si ideologic" impotriva republicii. Astfel a comentat Kadirov informatiile care fac referire la persecutii, arestari ilegale, torturi si asasinate la adresa homosexualilor din Cecenia, dezvaluite pentru prima data in aprilie intr-un reportaj publicat de ziarul rus de opozitie Novaia Gazeta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News