O polițistă din Africa de Sud și-a ucis toată familia pentru a încasa asigurările de viață. Modul cumplit în care și-a asasinat sora

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 10:104436 citiri
O polițistă din Africa de Sud și-a ucis toată familia pentru a încasa asigurările de viață. Modul cumplit în care și-a asasinat sora
Fosta polițistă în timpul procesului FOTO Facebook/ Updates with LolahM

Fosta polițistă sud-africană Nomia Rosemary Ndlovu, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită vinovată de uciderea a cinci rude și a iubitului ei.


Crimele au fost comise între 2012 și 2018, iar femeia a încasat asigurările de viață ale celor cărora le-a luat viața. Ea a fost denunțată de un bărbat pe care îl angajase să-i ia viața unei alte surori și familiei ei.

Prima persoană care a fost omorâtă a fost verișoara ei, Martora Madala Homu, în martie 2012. Apoi, pe rând, au murit sora, iubitul și trei nepoți. Ultima victimă, Brilliant Mashego, a fost ucis în ianuarie 2018.

La început, fosta polițistă a angajat asasini pentru a comite crimele, dar, în 2013, femeia și-a otrăvit și și-a sugrumat sora, pe Audrey Somisa Ndlovu.

Crimele în serie au încetat după ce a fost denunțată de un bărbat angajat să-i omoare o altă soră și pe cei cinci copii ai ei, în martie 2018.

Nomia Ndlovu a fost înregistrată vorbind despre modul cum cerea ca cei șase să fie arși de vii în casă.

Nomia Ndlovu a fost găsită vinovată și de tentativă de omor a mamei sale, Maria Mushwana, dar și de fraudă la asigurări, după ce a încasat aproximativ 80.000 de euro.

Pe parcursul procesului care durează de 3 luni, Nomia Ndlovu și-a susținut nevinovăția, acuzând cei peste 50 de martori de mărturie mincinoasă.

Verdictul în acest caz va fi pronunțat luna viitoare, scrie BBC.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News