Pescar descoperit în burta unui crocodil, după ce a fost aruncat peste bord de pirați, în timpul unei deturnări în Brazilia

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 11:544429 citiri
Pescar descoperit în burta unui crocodil, după ce a fost aruncat peste bord de pirați, în timpul unei deturnări în Brazilia
Pescarul mai era cu un prieten la momentul atacului, dar cel din urmă a reușit să fugă FOTO Pixabay

Cadavrul unui pescar a fost descoperit în burta unui crocodil, după ce a fost aruncat peste bord de pirați, în timpul unei deturnări, în Brazilia.

Pirații au încercat să își acopere urmele, considerând că cea mai bună opțiune este să facă pescarul să dispară, devenind hrană pentru crocodili, potrivit The Sun.

Crocodilul, lung de trei metri, a devorat bărbatul. Elias Araujo a fost dat dispărut după ce autoritățile au aflat că a fost atacat de pirați.

Nu se știe încă dacă Elias Araujo a fost ucis înainte de a fi aruncat în apă, sau dacă era viu când a fost prins de crocodil.

Localnicii au surprins reptila în timp ce devora rămășițele pescarului, pe malul râului negru, din Brazilia. Crocodilul a fost capturat și ucis, iar apoi a fost despicat. Această specie își sufocă sau zdrobește prada, fără să o mestece, o înghite pur și simplu. Părţi ale trupului pescarului au fost trimise la Biroul legist din capitala statului Manaus.

Elias Araujo plecase la pescuit cu un prieten, Renato Simoes. Cei doi au fost atacați de pirați, iar Renato Simoes a reușit să fugă și să se ascundă într-o pădure. A fost găsit în stare de șoc și transportat la spital.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News