Clădirea Pentagonului a intrat în procedură de izolare, în urma unor focuri de armă trase în apropiere UPDATE

Marti, 03 August 2021, ora 21:30 2468 citiri
Pentagonul în lockdown FOTO Twitter

Clădirea Pentagonului a intrat în alertă marţi dimineaţă după ce serviciile de securitate ale Departamentului american al Apărării au semnalat împuşcături în proximitatea sediului, transmite AFP. Update: Clădirea a fost redeschisă după circa o oră.

UPDATE 21.30: Pentagonul şi-a redeschis marţi accesul, la mai mult de o oră după ce şi-a închis sediul în urma unui incident de securitate provocat de împuşcături auzite în faţa uneia dintre intrările sale unde se află o staţie de autobuz şi de metrou, transmite agenţia EFE.

Unitatea de protecție a Pentagonului, însărcinată cu securitatea clădirii Departamentului de Stat, a anunţat pe Twitter redeschidere accesului în incintă, dar intrarea la metrou rămâne închisă. ”Zona incidentului este sigură” a asigurat această unitate, în timp ce continuă cercetările.

Știrea inițială: Angajaţilor li s-a comunicat prin megafoane să rămână în interiorul clădirii după ce mai mai multe împuşcături au fost auzite în staţia de autobuz a celebrului edificiu de la periferia Washingtonului.

''Pentagonul este în prezent în stare de alertă din cauza unui incident în staţia de tranzit. Solicităm publicului să evite zona'', a anunțat pe Twitter forța de protecție a armatei americane.

Postul local de televiziune WUSA a arătat imagini cu mai multe ambulanţe şi maşini ale poliţiei în faţa Pentagonului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News