Noul James Bond, „No Time to Die”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Luni, 11 Octombrie 2021, ora 09:30
2340 citiri
Noul James Bond, „No Time to Die”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend
Acţiunea filmului are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre” FOTO Facebook.com/ James Bond 007

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria „James Bond”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend cu încasări puţin sub aşteptările producătorilor.

Lungmetrajul a ajuns pe marile ecrane nord-americane cu o săptămână mai târziu faţă de lansarea din Europa şi alte teritorii. Era preconizat că va genera încasări cuprinse între 60 şi 70 de milioane de dolari, însă a obţinut 56 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel global, filmul cu buget de producţie de 200 de milioane de dolari a depăşit pragul de 300 de milioane de dolari încasări.

Ultimul film cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 îi are în distribuţie pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

Acţiunea din „No Time to Die” are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica. Liniştea lui nu a durat însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Astfel, ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Locul secund în box office-ul nord-american a fost ocupat de „Venom: Let There Be Carnage”, în coborâre o poziţie.

Filmul regizat de Andy Serkis îl are în rol principal pe Tom Hardy, iar din distribuţie fac parte Woody Harrelson şi Michelle Williams. În al doilea weekend de la lansare, producţia a generat încasări de 32 de milioane de dolari, aducând totalul nord-american la peste 141 de milioane de dolari.

Animaţia „The Addams Family 2”, un roadmovie exotic cu aventuri stranii şi umor bizar, a coborât un loc în clasament, până pe trei, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 10 milioane de dolari.

Poziţia a patra a fost ocupată de filmul fantasy „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” al Marvel, în coborâre un loc, după ce a generat încasări de 4,2 milioane de dolari în al şaselea weekend de la debut.

„The Many Saints of Newark”, prequel al serialului „The Sopranos” regizat de Alan Taylor, cu Alessandro Nivola şi Leslie Odom Jr. în distribuţie, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziţie, cu încasări de 1,4 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare.

Top 10 al box office-ului nord-american de weekend este completat de comedia SF „Free Guy”, drama „Lamb”, drama muzicală „Dear Evan Hansen”, filmul horror „Candyman” şi „Met Opera: Boris Godunov”.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#James Bond, #box office, #No Time to Die, #Tom Hardy, #Daniel Craig , #stiri externe