Nemtii pun la indoiala modul cum a fost transportat vaccinul anti-COVID. Exista suspiciunea unor probleme la lantul de frig

Luni, 28 Decembrie 2020, ora 20:046773 citiri
Nemtii pun la indoiala modul cum a fost transportat vaccinul anti-COVID. Exista suspiciunea unor probleme la lantul de frig

O serie de districte din Germania nu vor folosi dozele de vaccin anti-COVID-19 primite in weekend sub suspiciunea ca lantul frigorific necesar transportului a fost intrerupt, a declarat luni pentru Reuters TV un responsabil regional.


"Exista indoieli in ce priveste mentinerea in permanenta a lantului de frig", a spus administratorul districtului Lichtenfels, Christian Meissner.

"BioNTech a comentat declarand ca vaccinul este probabil in regula, dar probabil in regula nu este suficient", a punctat Meissner, adaugand ca dozele respective nu vor fi folosite pentru a preveni ca increderea publicului in campania de vaccinare sa aiba de suferit.

Duminica, un purtator de cuvant al administratiei din Lichtenfels a afirmat ca 1000 de doze care urmau sa fie distribuite in acest district, precum si in cele invecinate Coburg, Kronach, Kulmbach, Hof, Bayreuth si Wunsiedel, toate in Bavaria, au fost afectate de o problema de temperatura.

Comentarii
RAGNEA
rank 5
Daca nemtii au probleme, oare ce putem sa spunem de Romania ?