Primele reactii dupa anuntul nasterii fiicei Printului Harry. Palatul Buckingham si premierul Boris Johnson transmit felicitari

Luni, 07 Iunie 2021, ora 07:29 3659 citiri
Printul Harry si sotia sa Meghan FOTO Twitter/ WellChild

Au aparut primele reactii dupa anuntul Printului Harry si lui Meghan Markle cu privire la nasterea fiicei lor, Lilibet Diana - Palatul Buckingham a transmis ca membrii familiei regale sunt "incantati de auzul vestii nasterii fiicei ducilor de Sussex", premierul Boris Johnson a transmis felicitari cuplului princiar.

"Regina, Printul de Wales, Ducesa de Cornwall, ducele si ducesa de Cambridge au fost informati si sunt incantati de vestea nasterii fiicei ducelui si ducesei de Sussex", a transmis Palatul Buckingham intr-un comunicat oficial, citat de Digi 24.

O reactie a venit si din partea prim-ministrului guvernului britanic, Boris Johnson: "Multe felicitari ducelui si ducesei de Sussex pentru nasterea fiicei lor".

Seful opozitiei laburiste de la Londra a transmis, de asemenea, un mesaj pentru cuplul princiar - "Vesti minunate! Felicitari ducelui si ducesei de Sussex", a transmis Keir Starmer.

Printul Harry si sotia sa Meghan au anuntat, duminica, nasterea celui de-al doilea lor copil, o fetita care se va numi Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, informeaza bbc.com. Fetita s-a nascut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News