Lupta pentru Casa Alba: Un prezidentiabil republican sustine ca Satana ataca SUA

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 12:44
3595 citiri
Lupta pentru Casa Alba: Un prezidentiabil republican sustine ca Satana ataca SUA

Fostul senator de Pennsylvania, Rick Santorum, actualmente candidat la investitura republicana la presedintia SUA, si-a mentinut, marti, declaratiile controversate din 2008, cand a spus ca Satana ataca SUA.

Santorum le-a spus jurnalistilor ca prefera sa isi sustina mesajele de candidat la investitura republicana si a continuat vorbind despre locuri de munca, securitate si "fortele din lume care vor sa faca rau Americii".

Discursul din 2008 a inceput din nou sa faca turul Internetului, dupa remarcile lui Santorum, din weekend. In fata unui grup de studenti ai Ave Maria University din Naples, Florida, Santorum a spus: "Acesta nu este deloc un razboi politic. Acesta nu este deloc un razboi cultural. Acesta este un razboi spiritual. Si Tatal Minciunilor si-a pus ochii pe ceea ce credeti voi ca Tatal Minciunilor, Satana, poate sa-si puna ochii: o tara buna, decenta, puternica, influenta - Statele Unite ale Americii", transmite CBS.

Intrebat, marti, despre aceste remarci, Santorum a detaliat: "Cred in bine si rau. Cred ca intr-un fel sau altul, pentru ca esti o persoana cu credinta, crezi in bine si rau si este descalificant pentru presedinte, vom avea un numar foarte mic de candidati care pot candida la presedintie".

Intrebat daca mai crede ca Satana ataca Statele Unite, Santorum a apreciat ca intrebarea nu este "relevanta pentru ce se discuta in America astazi".

Republicanul a continuat: "Daca vor sa sape dupa discursuri vechi de-ale mele, tinute in fata grupurilor religioase, n-au decat, dar eu am de gand sa raman pe mesaj si am sa vorbesc despre lucrurile despre care vor sa vorbesc americanii, adica crearea de locuri de munca, securizarea tarii noastre si da, am sa vorbesc despre acele forte din jurul lumii care vor sa faca rau Americii, si puteti sa pariati ca o sa ma iau de ele".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Începe procesul penal istoric al lui Donald Trump, în plină campanie prezidențială: „Duşmanii mei vor să-mi răpească libertatea”
Începe procesul penal istoric al lui Donald Trump, în plină campanie prezidențială: „Duşmanii mei vor să-mi răpească libertatea”
Donald Trump va deveni luni, 15 aprilie, primul fost preşedinte al Statelor Unite chemat să răspundă în faţa justiţiei penale, într-un proces care se va deschide la New York şi care face...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#alegeri SUA, #Rick Santorum, #Rick Santorum Satana, #candidat republican Satana , #alegeri SUA
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Poza lool
lool
rank 5
Au si ei nebunii lor , cred ca e ruda cu senzationescu al nostru.