Momente de groază într-un parc de distracții din Japonia. Zeci de persoane au rămas blocate într-un roller coaster, la 43 de metri înălțime VIDEO

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 15:482318 citiri
Momente de groază într-un parc de distracții din Japonia. Zeci de persoane au rămas blocate într-un roller coaster, la 43 de metri înălțime VIDEO
Atracţia din parcul de distracţii este cunoscută pentru coborârea abruptă FOTO captură Twitter

Zeci de persoane au rămas blocate la înălţimi ameţitoare, care ating 43 de metri, într-un roller coaster din Japonia, informează DPA şi Xinhua vineri, citate de Agerpres.


O pană de curent a survenit vineri, 22 octombrie, și a transformat într-un coşmar atracţia „Hollywood Dream – The Ride”, din parcul de distracţii Universal Studios Japan, din Osaka.

35 de pasageri au rămas blocaţi în cel mai înalt punct al roller coaster-ului, cu o capacitate de 36 de persoane.

Atracţia din parcul de distracţii este cunoscută pentru coborârea abruptă de la o înălţime de aproximativ 43 de metri.

Nimeni nu a fost rănit, potrivit operatorul instalației. Toți cei aflați în roller coaster au fost aduși în siguranţă la sol.

Mai multe alte instalații din parcul de distracții şi aproximativ 3.200 de gospodării din zonă au fost afectate de întreruperea curentului electric, situație care a apărut în jurul prânzului, potrivit Kansai Transmission and Distribution Inc.

Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită la scurt timp, iar cauza întreruperii nu este deocamdată cunoscută.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News