Harry si Meghan exclusi din familia regala si la muzeul Madame Tussauds

Joi, 13 Mai 2021, ora 21:03
3082 citiri
Harry si Meghan exclusi din familia regala si la muzeul Madame Tussauds
Printul Harry si Meghan Markle au renuntat definitiv la atributiile regale FOTO Facebook/CBS (captura)

Muzeul Madame Tussauds a decis ca modelele din ceara ale printului Harry si sotiei sale Meghan Markle sa fie expuse separat de cele ale familiei regale, in zona dedicata personalitatilor de la Hollywood, potrivit Reuters.

Cuplul, ducele si ducesa de Sussex, a renuntat la indatoririle regale pentru cariere independente de cealalta parte a Atlanticului si au semnat contracte pentru a produce continut pentru Netflix, Spotify si Apple.

Acum, statuile de ceara au fost mutate din sectiunea dedicata regalitatii la Madame Tussauds din Londra pentru a se alatura altor celebritati, a precizat joi, 13 mai, faimosul muzeu.

Harry si Meghan s-au mutat intr-o noua zona

"Madame Tussauds din Londra a mutat statuetele printului Harry si a lui Meghan Markle in zona Awards Party, ca sa reflecte mutarea lor de la Frogmore la Hollywood'', a precizat Madame Tussauds intr-un comunicat, referindu-se la fosta resedinta britanica a cuplului, Frogmore Cottage.

Luna aceasta, un serial documentar de televiziune despre probleme de sanatate mintala, creat de Harry impreuna cu Oprah Winfrey, va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+.

Harry a aparut in podcastul "Armchair Expert", gazduit de actorul amercian Dax Shephard, in care si-a comparat viata cu "Truman Show", un film despre un barbat care ajunge involuntar personajul principal al unui reality show popular in intreaga lume.

El a mai povestit ca, pe cand si-a inceput relatia cu Meghan, s-au intalnit intr-un supermarket pentru a evita paparazzi si ca se bucura de mai multa libertate dupa ce s-au mutat in California cu fiul lor Archie.

''Traind aici, acum, pot merge cu capul sus si ma simt altfel, umerii ii tin mai relaxati, si la fel si ea, poti merge dintr-un loc intr-altul simtindu-te putin mai liber'', a spus el. ''Il pot plimba pe Archie in spatele bicicletei. Nu as fi avut niciodata sansa sa fac acest lucru'', a mai spus printul.

Descoperire macabră în curtea Spitalului din Vaslui. 13 schelete, găsite în timpul unor săpături
Descoperire macabră în curtea Spitalului din Vaslui. 13 schelete, găsite în timpul unor săpături
Stupoare la Vaslui, în curtea spitalului nr. 2. În timpul efectuării unor săpături pentru realizarea unor lucrări de excavare, au fost descoperite mai multe schelete umane. Au fost...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Printul Harry, #Meghan Markle, #familia regala britanica, #muzeu , #stiri internationale