Orașul unde toți funcționarii publici vor fi obligați să se vaccineze. Câți bani vor primi cei care acceptă imunizarea

Miercuri, 20 Octombrie 2021, ora 16:393768 citiri
Orașul unde toți funcționarii publici vor fi obligați să se vaccineze. Câți bani vor primi cei care acceptă imunizarea
Cei care refuză vaccinarea vor fi trimişi în concediu fără plată FOTO Hepta

Angajaţii publici din oraşul New York vor fi obligaţi să se vaccineze împotriva COVID-19 până la sfârşitul săptămânii viitoare sau, în caz contrar, vor fi trimişi în concediu fără plată, a declarat miercuri Bill de Blasio, primarul oraşului cu cel mai mare număr de locuitori din SUA, relatează Reuters.


Funcţionarii publici vor primi 500 de dolari la imunizarea cu prima doză de vaccin anti-COVID într-o locaţie administrată de municipalitate până vineri, 29 octombrie, la ora 17:00. După această dată, angajaţii vor fi obligaţi să prezinte dovada imunizării cu cel puţin o doză de vaccin, a afirmat de Blasio într-un comunicat.

"Nu există un privilegiu mai mare decât să fii în slujba oamenilor din New York şi acest privilegiu vine cu responsabilitatea de a asigura siguranţa ta şi a comunităţii tale", a mai spus el.

Un procent de 71% din toţi cei 160.000 de angajaţi publici din New York au primit deja cel puţin o doză de vaccin, a precizat Bill de Blasio.

Angajaţii publici din educaţie şi sănătate din New York au fost deja obligaţi să se vaccineze din septembrie. Rata de vaccinare în aceste sectoare este de cel puţin 95%, a mai spus de Blasio.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
FrumoasaTara
rank 5
Este o incalcare flagranta a drepturilor si stangurilor ...