Fosti si actuali ambasadori ONU canta "Heal the World", din initiativa unei romance (Video)

Duminica, 26 Aprilie 2020, ora 18:24 4501 citiri
Foto: captura YouTube

Un grup de fosti si actuali ambasadori ai Organizatiei Natiunilor Unite, condus de diplomatul roman Simona Miculescu, a lansat un cover al melodiei "Heal the World" a lui Michael Jackson in semn de solidaritate fata de personalul medical care trateaza bolnavii de COVID-19.

Anuntul privind lansarea proiectului muzical a fost facut de Simona Miculescu, fost ambasador extraordinar si plenipotentiar, reprezentant permanent al Romaniei la ONU, intr-o postare pe Facebook. Miculescu este membru fondator al UNRocks, primul grup de muzicieni format din ambasadori la ONU.

"Am lansat ideea pe grupul nostru de fosti si actuali ambasadori la ONU de pe WhatsApp, iar reactia a fost entuziasta: nu numai colegii mei de la trupa UNRocks, ci un total de 26 de colegi si-au anuntat dorinta de a participa, fiecare in felul sau!

Am avut norocul sa beneficiem de ajutorul unui regizor muzical exceptional - multi-premiatul compozitor si dirijor american Gary Fry si doi remarcabili editori video - adorata mea Mara Miculescu si Ioan Grumazescu", scrie Miculescu.

Proiectul este totodata un indemn pentru donatii catre Fondul de Solidaritate al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News