Planul anunțat de Israel: a patra doză de vaccin contra Covid-19. Serul ar urma să diminueze al cincilea val al pandemiei

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 13:384246 citiri
Planul anunțat de Israel: a patra doză de vaccin contra Covid-19. Serul ar urma să diminueze al cincilea val al pandemiei
Personal medical pregătit pentru vaccinarea anti-COVID FOTO Hepta

Ministrul israelian al Sănătăţii Nitzan Horowitz anunţă că Guvernul israelian are în vedere vaccinarea cu a patra doză de vaccin împotriva Covid-19, în lupta împotriva celui de-al cincilea val al epidemiei, potrivit i24 news.

”Nu este nerezonabil să ne gândim că vom avea nevoie de al patrulea vaccin”, a declarat Nitzan Horowitz la postul Channel 12.

Ministerul israelian al Sănătăţii a anunţat miercuri, 24 noiembrie, că 9% dintre cazurile înregistrate marţi sunt persoane vaccinate cu a treia doză de vaccin anticovid.

Israelul nu a intrat încă în al ”cincilea val” al epidemiei, în pofida unui număr tot mai mare de îmbolnăviri, consideră ministrul.

Israelul este una dintre primele ţări, după Statele Unite, care a scăzut vârsta vaccinării împotriva covid-19, într-o campanie de vaccinare a copiilor, începând de la vârsta de cinci ani, lansată săptămâna aceasta.

Peste 5,7 dintre cei aproximativ 9 milioane de israelieni au fost vaccinaţi complet, reprezentând 80% dintre adulţi.

Sursa:NEWS.RO
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News