China ar fi creat o armă șocantă: Diplomații americani atacați în secret VIDEO

Sambata, 28 August 2021, ora 00:30 10833 citiri
Kamala Harris în vizită în Vietnam FOTO: CNBC

Călătoria vicepreședintelui american Kamala Harris de la Singapore în Vietnam a fost amânată miercuri, 25 august 2021, cu câteva ore din cauza temerilor legate de o boală misterioasă, care i-a afectat pe doi oficiali ai SUA de la Hanoi. Suspiciunile se îndreaptă spre ”sindromul Havana”, care ar fi putut fi provocat de o armă sonică a chinezilor.

Diplomați ai două ambasade ale Statelor Unite au suferit atacuri energetice identice, împreună cu alți 130 de agenți CIA și angajați guvernamentali, în întreaga lume, în Cuba, China, Berlin și Viena, potrivit Daily Mail.

Boala provocată de ”sindromul Havana” este una destul de misterioasă, deoarece victimele au simptome ciudate, dureri puternice de cap, care ar fi provocate de arme sonice sau cu microunde din partea unor puteri ostile.

Cel puțin doi oficiali americani de la Hanoi, capitala Vietnamului, s-au îmbolnăvit în week-end-ul trecut și au fost evacuați de urgență, chiar înainte ca vicepreședintele SUA, Kamala Harris să se îndrepte spre această țară.

Zborul său spre Hanoi a fost întârziat, iar ziariștii au fost îngrijorați de situația creată. Însă, zborul a continuat după o evaluare a amenințării create.

Multe victime ale sindromului Havana se plâng de o ”ceață cognitivă”. Dacă forțele sinistre din spatele atacurilor energetice ar fi fost în Vietnam, acestea puteau constitui un pericol pentru înaltul oficial american.

Cu siguranță, China, la fel ca Rusia, este luată în calcul de administrația Biden, pentru o presupusă implicare în aceste atacuri energetice.

SUA au pierdut o comoară de 1 trilion de dolari din Afganistan: China ar putea pune mâna pe ea VIDEO

Concurența strategică dintre SUA și China a devenit vizibilă odată cu turneul asiatic al doamnei Harris, în special în cadrul vizitei sale în Vietnam. Vicepreședintele le-a spus oficialilor vietnamezi că este nevoie să pună presiune pe Beijing privind acțiunile din Marea Chinei de Sud, conform CNBC.

Statele Unite pregătesc bomba care ticăie pentru China: Bursa de la New York anunță un cataclism pentru Beijing VIDEO

”Trebuie să găsim modalități de a face presiuni asupra Beijingului pentru a respecta Convenția ONU privind dreptul de navigare liberă pe mare și de a contesta agresivitatea și pretențiile sale excesive”, a spus Harris.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News