Coreea de Nord raspunde amenintarilor: Daca Trump crede ca ne surprinde cu latratul unui caine, e clar ca viseaza

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 22:079556 citiri
Coreea de Nord raspunde amenintarilor: Daca Trump crede ca ne surprinde cu latratul unui caine, e clar ca viseaza
Foto: Arhiva Facebook/Casa Alba

Ri Yong Ho, ministrul de Externe al Phenianului, a catalogat discursul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la ONU, drept "un latrat de caine", respingand afirmatiile lui Trump potrivit carora SUA ar putea fi fortate sa "distruga in totalitate" Coreea de Nord.

"Este o zicala care spune 'cainii latra, caravana trece'. Daca (Trump) credea ca ne surprinde cu latratul unui caine atunci este clar ca viseaza", a spus Ri Yong Ho la New York.

Declaratiile lui Ri reprezinta prima reactie oficiala a Phenianului dupa ce Trump a lansat cel dur avertisment de pana acum la adresa Coreei de Nord, cerand statelor membre ONU sa conlucreze pentru a izola regimul Kim Jong Un.

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va "distruge" Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma "misiunea sinucigasa" de a ameninta Statele Unite.

"In Coreea de Nord exista un regim depravat, o banda de criminali. Daca acest om-racheta, Kim Jong-Un, se va angaja in misiunea sinucigasa de a ameninta SUA, vom distruge in totalitate Coreea de Nord", a avertizat Donald Trump de la tribuna Adunarii Generale ONU.

ado.slave('adoceanromfhsoiroka', {myMaster: 'Z4cGu5r4kivksfrxyutiFOqoXs.70vrhY9VbICTy5sj.R7' });