Conflictul israeliano-palestinian in imagini tulburatoare. Zeci de morti si sute de raniti in doar cateva ore VIDEO

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 21:1610211 citiri
Conflictul israeliano-palestinian in imagini tulburatoare. Zeci de morti si sute de raniti in doar cateva ore VIDEO
Un tanar isi protejeaza sora de atacul rachetelor FOTO captura video Facebook/ Ambasada Israelului in Romania

Teroristii Hamas, care controleaza Fasia Gaza, au initiat in noaptea dintre 11 si 12 mai multe atacuri cu rachete in sudul si centrul Israelului, atacuri care au provocat 5 morti in Israel, 35 in Fasia Gaza, peste 120 de raniti si au trimis milioane de copii, femei si barbati in adaposturi.

Tensiunea a escaladat intre cele doua parti, iar atacurile cu bombe lansate de Israel in Fasia Gaza au ucis nenumarati civili palestinieni, chiar si copii, desi au fost tintite cu precizie locuri care ar fi adapostit teroristi Hamas.

Ambasada Israelului in Romania a postat mai multe imagini tulburatoare ale distrugerilor si terorii provocate de rachete.

Militantii palestinieni declara ca au lansat 130 de rachete asupra Tel Avivului, dupa ce un atac aerian israelian a distrus un bloc turn din Fasia Gaza.

Cladirea cu 13 etaje a fost atacata la o ora si jumatate dupa ce locuitorii si localnicii au fost avertizati sa evacueze, potrivit rapoartelor.

Sistemul de aparare Iron Dome al fortelor israeliene a interceptat zecile de rachete lansate din Gaza catre centrul Israelului.

La Rishon LeZion, in centrul Israelului, o racheta Hamas a ucis o femeie si a facut distrugeri semnificative.

Un tanar isi apara sora mai mica in timpul unui atac, in plina zi.

Scene din Moscheea Al-Aqsa care prezinta credinciosii palestinieni ce isi fac Rugaciunea Fajr, in timpul confruntari violente cu fortele israeliene.