Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Sefa delegatiei UE din Venezuela, somata sa paraseasca tara in 72 de ore. Nicolas Maduro: "Cine sunt ei? Ajunge!"
Marti, 30 Iunie 2020, ora 07:14
Presedintele Nicolas Maduro a dat luni sefei Delegatiei Uniunii Europene la Caracas 72 de ore pentru a parasi Venezuela, ca reactie la sanctiunile adoptate in aceeasi zi de catre UE la adresa a 11...
30.06.2020, 08:21 -darnic00 :Intrebarea mea nu este de ce Ambasadorul UE trebuie sa paraseasca
acum Venezuela, intrebarea mea este de ce aveam noi un Ambasador in Venezuela? Pentru ca mult mai pragmatic era sa ne retragem noi, din proprie intitiatriva Ambasadorul din Venezuela, de cand am constatat ca acolo e Diktatura. Si la fel ar trebui sa procedam si in relatiile cu Rusia, cu Bielorus, cu Cuba, cu Venezuela si evident cu Koreea Comunista. Pentru ca mentinandu-ne reprezentantii acolo, Diktatorii oricum nu vor tine cont de noi. Ei isi vor ucide in continuare propriul Popor. Dar se vor afisa public ca iata, ei au relatii foarte bune si cu USA, si cu UE, si probabil cu Canada, cu Australia, cu Japonia, deci si ei sunt la fel de democrati ca noi. Ei, si pentru a demonta minciuna asta, ar trebui sa le punem piciorul in prag si sa le inchidem usa in nas. Este exact greseala pe care au facut-o occidentalii primindu-l sau venind la Bucuresti in relatia cu Ceausescu, adica Regina, Nixon si Carter. Si Ceausescu a umplut Propaganda cu pozele intalnirilor si prin asta a dat de inteles ca si el este cat se poate de democrat. Si cu totii stim, ca Ceausescu nu a fost deloc democrat. Asa e si acum, in Venezuela, cu Maduro.
30.06.2020, 13:01 -tarfrad :Nu-i asa simplu!
Ambasadorul mai are și alte sarcini. Nu sunt de părere că ar trebui lăsați cetățenii romani dintr-un stat fără asistență diplomatică. Și nici firmele care au relații de afaceri nu vor ține cont prea mult de politică, atata vreme cat afacerile le merg și nu sunt probleme.
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor