Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
NATO in moarte cerebrala?
Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 16:10
Cata dreptate are Macron sa afirme ca NATO e in moarte cerebrala? Dar
08.11.2019, 17:46 -Terente :Macroul nu face altceva
decat sa continuue sa mimeze ifosele de independenta fata de America, initiate de predecesorii de Gaule, Pompidou sau d'Estaing, iritati prosteste ca Franta a tot fost nevoita sa stea cu mana intinsa incepand cu prima conflagratie mondiala neincetat aproape 40 de ani... America i-a scos din catac, in fata aceleasi puternice Germanii, si tot ea le-a permis sa aiba un loc in Consiliul Permanent de Securitate, dupa razboi, desi nu merita defel acest lucru.
Este o vorba care reflecta perfect situatia relevata de atitudinea pitigaiatului presedinte francez: "pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti"
08.11.2019, 17:25 -profesoru :”Trump a comis prostii incomensurabile, cum a fost hotararea lui
fatala de a-si contrazice consilierii cei mai competenti, de a-si retrage militarii si a da lumina verde invaziei turcesti in nordul Siriei" - Trump nu a dat undă verde Turciei, și nici Turcia n-avea nevoie de undă verde din partea lui. Erdogan l-a anunțat pur și simplu că va ocupa nordul Siriei, nu i-a cerut voie, iar Trump și-a retras cele cateva sute de soldați din nord, ca să nu fie uciși accidental. Ce trebuia să facă Trump? Să intre in război cu Turcia, mare putere membră NATO, ca să-i facă pe plac lui Moscu și altor habarniști?
08.11.2019, 17:19 -profesoru :”Obama. Fostul sef al Casei Albe a spalat putina in fata Chinei, a
Rusiei lui Putin si a Iranului islamist, lasand dictatorii sa-si faca de cap in Siria, sa elimine fortele prooccidentale din zona" "kurzii expusi epurarilor etnice operate cu ajutorul tancurilor turcesti?" - nu tancurile turcești ii epurează pe kurzi, ci tocmai jihadiștii sirieni anti-Assad aduși de turci din Idlib, ăia luptă in prima linie. Cand ii distrug pe kurzi nu mai sunt buni, dar cand luptă impotriva lui Assad sunt "opoziția moderată pro-occidentală". Bravo Moscule!
08.11.2019, 17:12 -profesoru :Ce de aberații, e și greu să răspunzi la toate, încă dinainte să
citesc autorul am știut că e Moscu. Americanii nu apără pe nimeni in Europa de Est, ci iși promovează propriile interese starnind zanzanie intre țările est-europene și Rusia. Putin a lăsat Țările Baltice să intre in NATO in 2004 (deși i-ar fi fost foarte ușor să le ocupe mai inainte), dar Moscu spune că balticii sunt in pericol acum? Sau Romania, Polonia? Putin nu ocupă Kievul, dar vrea să ocupe Bucureștiul? E in pericol Finlanda neutră? Germania iși dă foarte bine seama că gogoașa cu "pericolul rusesc" e doar propagandă, de-aia nu investește prea mult in apărare și face afaceri cu Rusia.
08.11.2019, 21:39 -Te-o :@profesorov
Imperialismul rusesc ,in prezent prin Putin,vrea multe dar nu poate!
Rusia,economic,este un pitic!
Singurul atu pe care-l falfaie Putin este arsenalul nuclear,fata de care singurul antidot este colosul economico-militar american!
Dar pericolele fata de lumea civilizata nu este Rusia,China etc ci sunt mult mai numeroase si mai reale!
Asta nu pricep multi francezi in frunte cu Macron,care inca mai viseaza la o Franta napoleoniana!Teo
08.11.2019, 16:54 -Portocale Strivite :Nimic nu e”..veșnic..!
Asta ar trebuie,să ne dea de gandit tuturor.
Atunci cand o Națiune,alege liber să fie apărată sau condusă economic,de o altă Națiune sau grupuri de Națiuni,ar fi IMPERIOS necesar,să fie conștientă tot timpul de posibilitatea prăbușirii acelei ințelegeri..!
Așa cum există Căsătorii,există și Divorțuri.
Mersul ORBEȘTE intr-o singură direcție și Increderea tot OARBĂ.. nu a făcut bine nimănui, niciodată.
08.11.2019, 16:49 -cozmin :Mare scriitor Tolstoi
frumoase pasajele cu salvarea fetelor aflate in dificultate.
Comentariu inadecvat
08.11.2019, 19:40 -angel9913 :Oricine poate sa declare orice...
... iar asta se aplica pana si Macroului Afumat din fosta tzara cunoscuta pe vremuri sub denumirea de Frantza.
Probabil ca Macrou se vede deja cu hatzurile carutzei ioropene in maini, dupa retragerea lu' Merkel.

Problema e ca, la fel ca oriunde in lume, in final "banii vorbeste". Iar la catzi bani a ajuns sa mai aiba fosta Frantza, ii ajung (poate) de-un croissant si-o briosha, ca mai are un pic si ramane fara bani de salarii pt. aia din Legiune.

Indiferent de ce declara baiatu' de mingi al clanului Rothschild (ori ce-i sopteste dulce in ureche doamna profesoara, actualmente pe post de nevasta de stat), Frantza e incapabila sa mai reprezinte ceva in lume ori macar in kolhoz, fara banii nemtzilor. Iar nemtzii sunt tare stransi la punga, plus ca au intrat si in recesiune... :)
08.11.2019, 16:32 -dandanila :se pot deja gindi valahii
la ziua cind or s-o ia in freza de la rusi si de la unguri; klaus habarnistu' o sa primeasca azil in cel de-al 4-lea reich
08.11.2019, 16:15 -apollo11 :Europa nu mai are politicieni de anvergura!
Cine-i Macrou asta? Oare face ce facea un De Gaule sau Chirac? Nu a fost in stare decit sa-si ia o baba de nevasta!
08.11.2019, 21:29 -Te-o :NATO a fost,este si va ramane bastionul lumii libere si civilizate!
NATO nu depinde de calitatile sau deficientele unui efemer presedinte american!
Liberatea lumii civilizate nu poate fi garantata de statele europene supra populate si incapabile sa-si dezvolte propriile mijloace de aparare fata de dictatori ce pot oricand deveni schizofrenici declansand un cataclism mondial!
Macron,este un *** galic,care exact ca Chanteclair din piesa lui Edmond Rostand credea ca soarele rasare doar pentru ca stiga el cocorico dimineata!
Intr'o dimineata ,fiind bolnav,nu a putut canta si ,spre uimirea sa,soarele a rasarit!
Pauvre Chanteclair,a murit de dezolare!
Ca francezii sunt cocosei fata de protectia reala pe care le o dau USA s-a vazut si in "II Mondial"!
Rusinoasa este pozitia Germaniei care refuza sa aloce derizoriul 2% din PIB lasandu-si siguranta nationala exclusiv americanilor!
In acelasi timp se infeudeaza gazelor rusesti,desi are resurse pentru a-si dezvolta baza energetica inclusiv prin energie nucleara,cum de altfel a reusit cu succes....Franta!Teo
08.11.2019, 22:12 -Vintage :NATO = North Atlantic Terorist Organization
Iar te-ai informat la CNN (Clinton News Network).

:))))))))))))))))
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor