Colin Powell dezminte o relatie extraconjugala cu Corina Cretu (Video)

Vineri, 02 August 2013, ora 08:31
8538 citiri
Colin Powell dezminte o relatie extraconjugala cu Corina Cretu (Video)
Foto: blogul Corinei Cretu

Fostul secretar de stat american Colin Powell a negat ca ar fi avut o relatie extraconjugala cu europarlamentarul PSD Corina Cretu, dupa ce un hacker anonim ar fi amenintat sa-i divulge email-urile, despre care Powell recunoaste ca sunt "de natura foarte personala".

Colin Powell, in varsta de 76 de ani, ar fi intalnit-o prima oara pe Corina Cretu cand aceasta era consilier al presedintelui Ion Iliescu, fiind inalt diplomat roman pe vremea Administratiei George W. Bush, scrie Fox News.

Intr-o corespondenta "foarte personala", social-democrata il numeste pe fostul secretar de stat american iubirea vietii sale si descrie o relatie ce s-a intins pe mai mult de un deceniu.

Powell a relatat natura relatiei pe care a avut-o cu fosta jurnalista, conversatiile pe email dintre cei doi durand aproximativ 10 ani.

"Dupa ce am parasit Departamentul de Stat, din ianuarie 2005, am ramas in legatura prin email. Ii dau deseori sfaturi in legatura cu gasirea unui loc la ONU sau in alte organizatii internationale.

Cu trecerea timpului, email-urile au devenit de natura foarte personala, dar nu au avut ca rezultat o relatie. Aceste tipuri de email au luat sfarsit in urma cu cativa ani", a afirmat fostul secretar de stat american.

Acesta a tinut sa sublineze ca "nu a fost nicio aventura atunci si nu este vreuna nici acum".

"In ultimii opt ani, am vazut-o pe doamna Cretu o data sau de doua ori cand a venit din Europa pentu a participa la conferinte in Washington. Nu am vazut-o de cativa ani, insa ramanem prieteni si tinem legatura", a adaugat Powell, facand referire la vizita europarlamentarei PSD in SUA, in iulie 2011.

Powell a recunoscut insa ca a sfatuit-o pe Corina Cretu sa-si curete email-ul de asemenea corespondenta: "In lumina a ceea ce s-a intamplat, pare evident sa-i cer doamnei Cretu sa stearga email-urile".

"Ma bucur ca are o cariera de succes. Ma bucur ca s-a casatorit recent si ca este fericita", a mai precizat acesta.

Colin Powell si Corina Cretu s-au intalnit si in anul 2002, cand cei doi au fost fotografiati impreuna cu Laura Bush, cu ocazia viztei lui George W. Bush la Bucuresti.

Vorbind despre poze personale pe care Corina Cretu i le-a trimis, Powell a sustinut ca acestea au fost trimise in mod regulat: "Multe poze de familie, cu nepoatele sale, pe care le adora, reuniuni de familie, intalniri de afaceri oficiale, nunta sa si unele fotografii in costum de baie... niciodata nimic inadecvat".

Fostul secretar de stat american s-a casatorit cu sotia sa, Alma, in anul 1962.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Colin Powell relatie Corina Cretu, #secretar stat SUA Corina Cretu , #America
Comentarii
Poza Uniunea Satanisto Leninista
Uniunea Satanisto Leninista
rank 5
Ce nu fac patrioții înflăcărați pentru țara lor! Toată cinstea!