Cine este barbatul care a deblocat nava din Canalul Suez cu excavatorul. A muncit sase zile aproape fara oprire FOTO

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 10:12
Autor: Alina Toma
Cine este barbatul care a deblocat nava din Canalul Suez cu excavatorul. A muncit sase zile aproape fara oprire FOTOBarbatul care a manevrat excavatorul si a deblocat nava din Canalul Suez FOTO Business Insider / Abdullah Abdel-Gawad / Facebook

Barbatul care a manevrat excavatorul si a reusit sa faca nava uriasa, blocata in Canalul Suez, sa pluteasca, a declarat ca intreg globul si-a indreptat atentia asupra operatiunii timp de sase zile, ceea a fost un plus pentru el, reusind sa se concentreze mai mult decat credea ca e capabil.

Numeroase glume au aparut dupa ce a aparut o fotografie cu excavatorul ce incerca sa elibereze uriasa nava. Totusi, Abdullah Abdel-Gawad, barbatul de 28 de ani care l-a manevrat, nici nu stia de existenta pozei, potrivit Business Insider.


(FOTO:suezcanal.gov.eg)

"Nu eram atent la lucrurile astea. Una dintre ele (n.r.- glumele de pe retelele de socializare), pe care am retinut-o, avea scris in dreptul navei "Celulita mea", iar pe excavator "O ceasca de ceai verde", a declarat barbatul pentru Business Insider.

Initial, s-a simtit descumpanit, considerand ca lumea rade cu toate ca el face eforturi considerabile de a elibera nava. Ulterior, a devenit o sursa de motivatie, ajungand sa doarma doar trei ore pe noapte.

Misiunea lui a fost sa indeparteze pietrele si pamantul care blocau vasul, dar acest lucru nu a fost deloc usor. Principala lui temere a fost ca ar putea sa dezechilibreze nava, care s-ar fi putut rasturna peste el. Desi au mai venit ajutoare dupa doua zile, muncitorii au refuzat sa lucreze de sub nava, preferand sa stea mai la distanta si sa preia pamantul excavat de Abdullah Abdel-Gawad.

 Articol citit de 11120 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Flying_Dutchman
  08.04.2021, 13:49
  Articol bullshit marca Alina Toma!profesionista in copy&paste la
  fake news-uri de pe pagini de amatori.Rusine bey ziare.com ca aveti asemenea “profesionisti" de mahala.
  Nu macaragiul ala a deblocat ditamai sandramaua de dimensiunea a 6(sase)stadioane de fotbal!
  Cine a reusit aceasta performanta de a pune pe linia de plutire dihania de vampor a fost o singura firma,una dintre cele mai tari din lume:
  Firma olandeza"Boskalis" la care a apelat si Romania,prelunginf plaja Mamaia-Nord!actual se lucreaza inca -lucrarile fiind sub regia Boskalis.,,a facut posibil ca vaporul mamut sa isi reia calatoria.Amatoareo...

  https://boskalis.com/press/press-releases-and-company-news/detail/suez-canal-unblocked-we-pulled-it-off.html
  Stan
  08.04.2021, 14:15
  Ce spui nu-i scade din merite!
  E clar ca operația a fost incredințată unei firme, dar băiatul a avut o sarcina importanta si riscanta in cadrul operației.
  CARCOTASUL
  08.04.2021, 12:45
  acest gen de oameni dedicati muncii lor
  ne lipsesc din toate domeniile in Romania... oameni care sa faca, nu doar sa dea din gura ! Doar medicii si asistentele din spitalele deastinate Covid ne mai salveaza obrazul sub acest aspect, fiindca altfel nu avem nici-o urma de demnitate nationala.
  gheu
  08.04.2021, 14:40
  Pai
  Au cam plecat din tara! Nu e vina lor. Ghici a cui.
  Comentariu inadecvat