Casatoria intre homosexuali, legalizata in SUA: Celebritatile saluta decizia istorica

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 09:36
3951 citiri
Casatoria intre homosexuali, legalizata in SUA: Celebritatile saluta decizia istorica
Foto: Facebook/Ricky Martin

Decizia Curtii Supreme a SUA privind legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex pe intregul teritoriu al Statelor Unite ale Americii a fost imediat salutata, pe retelele sociale, de numeroase personalitati, cu diferite orientari sexuale, din domeniul cinematografiei, televiziunii si muzicii.

"Aceasta zi este pentru cei care voiau sa se tina de mana in public si nu puteau sa o faca, pentru toti cei care doreau sa fure un sarut intr-o zi insorita", a scris Michael Moore, care se prezinta pe contul sau de Twitter drept cineast (Fahrenheit 9/11), autor (Stupid White Men) si cetatean (United States of America).

Moment istoric in SUA: Casatoriile intre persoane de acelasi sex, legalizate in toate statele

"Niciodata nu vom mai vorbi despre 'casatorie gay', ci doar despre 'casatorie'", a comentat cel pe care revista Time l-a inclus in anul 2005 pe lista celor mai influente o suta de persoane din lume.

"Dragoste" si "viata, libertate, cautarea fericirii", a scris actrita americana Uzo Aduba, cunoscuta si premiata pentru rolurile interpretate in seriale de televiziune, precum Crazy Eyes.

Barack Obama aplauda legalizarea casatoriei intre homosexuali: Victorie pentru America!

Printre cei care au salutat decizia figureaza si scriitoarea britanica JK Rowling, autoarea seriei de imens succes editorial despre Harry Potter. "O zi istorica pentru egalitatea casatoriilor", a apreciat ea.

Unul dintre primii care si-au exprimat bucuria a fost cantaretul portorican Ricky Martin, care si-a declarat public homosexualitatea in anul 2010.

"Curtea Suprema a anuntat ca iubirea este pentru toti! Egalitate matrimoniala pentru toata natiunea si pentru toate teritoriile", a afirmat interpretul de 43 de ani, activ sustinator al drepturilor cuplurilor de acelasi sex.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#casatorie homosexuali legalizata SUA, #casatorii gay SUA , #America
Comentarii