Silvio Berlusconi, spitalizat pentru a doua oara in ultimele paisprezece zile

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 14:16
Autor: Alina Toma
Silvio Berlusconi, spitalizat pentru a doua oara in ultimele paisprezece zileFostul premier italian are mai multe probleme de sanatate. Foto: Silvio Berlusconi/Facebook

Miliardarul si fostul premier italian Silvio Berlusconi, in varsta de 84 de ani, a fost spitalizat pentru a doua oara in doua saptamani, a declarat miercuri o sursa din partidul sau, Forza Italia (FI), potrivit AFP.

Berlusconi a fost spitalizat marti dupa-amiaza la Milano, potrivit aceleiasi surse. Magnatul media s-a deplasat la spital pentru niste controale, insa medicii au decis sa il interneze pentru a-i face si alte teste. Conform agentiei de presa AGI, Berlusconi ar urma sa fie externat in cursul dupa-amiezii de miercuri.

Fostul premier italian a avut mai multe internari in ultimele luni. In urma cu circa doua saptamani, a stat mai multe zile in acelasi spital, oficial pentru controale medicale de rutina. In februarie a petrecut o noapte la spital dupa o cadere fara urmari grave, insa in ianuarie a fost spitalizat mai multe zile in Centrul de Cardiologie din Monaco pentru probleme de aritmie cardiaca.

Berlusconi a fost contaminat cu noul coronavirus in luna septembrie si a fost internat cu pneumonie in spitalul San Raffaele din Milano. Atunci, fostul prim-ministru a declarat, la iesirea din spital, ca "a fost poate cea mai dificila incercare a vietii mele". Silvio Berlusconi a fost supus in 2016 unei operatii pe cord deschis, iar in primavara lui 2019, unei operatii pentru ocluzie intestinala.

Berlusconi, in varsta de 84 de ani, a fost premier al Italiei in trei randuri, ultima data in perioada 2008-2011.

 Articol citit de 1478 ori

    Citeste si:
    Comentarii