Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Australienii, terorizati de atacurile rechinilor (Video)

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 11:37
4992 citiri
Australienii, terorizati de atacurile rechinilor (Video)
Foto: news-in-review.com

Un barbat din Australia a fost atacat joi, de un rechin, in timp ce se scalda. Este a treia agresiune de acest fel din ultimele saptamani.

Barbatul inota intr-o laguna din Coral Bay, din Western Australia, la aproape 1.100 kilometri nord de Perth, cand a fost atacat de rechin si muscat de brat, in urma caruia australianul s-a ales cu rani semnificative, transmite ABC News.

Pestele care l-a atacat pe barbat este un rechin-tigru de trei metri lungime, o specie considerata periculoasa pentru oameni, iar incidentul a avut loc pe o plaja izolata, fiind al treilea de acest gen din ultima luna.

Victima are 26 de ani si a primit ingrijire din partea medicilor, dar ranile nu i-au pus viata in pericol si starea sa de sanatate este stabila.

Atacul vine la o zi dupa ce un surfer a fost muscat de un rechin pe o plaja din estul tarii. Barbatul atacat pe coasta de est are 44 de ani si a fost ranit la un picior si se pare ca ar fi inotat in apropierea plaselor care ar trebui sa impiedice rechinii sa se apropie de tarm.

Acest incident a avut loc pe plaja Redhead, miercuri dupa-amiaza, la nord de Sydney, iar rechinul este posibil sa fi fost un exemplar tanar de mare alb, de doi metri lungime. Barbatul a strigat dupa ajutor, in timp ce s-a urcat sangerand pe placa de surf, a fost supus apoi unei operatii si acum este in afara oricarui pericol.

Un alt surfer a fost atacat in largul unei plaje din nordul orasului Sydney, pe 3 ianuarie. El a fost atacat langa plaja North Avoca, fiind muscat de brat.

Australienii sunt ingrijorati, deoarece a fost atins numarul mediu de atacuri ale rechinilor inregistrate intr-un an.

Atacurile fatale sunt rare in Australia. 27 de oameni au murit in ultimii 22 de ani, din cauza rechinilor.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#atac rechini Australia, #rechini atac Sydney, #surfer atacat rechin Australia, #trei atacuri rechin Australia , #Australia