Atentate teroriste la Jakarta: Statul Islamic a revendicat atacurile (Video)

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 16:20 3039 citiri
Foto: Hepta.ro

Jihadistii de la Statul Islamic au revendicat atentatele teroriste de joi, din Indonezia, intr-un mesaj postat de agentia de presa afiliata gruparii teroriste.

"Luptatorii Statului Islamic au efectuat un atac armat in aceasta dimineata, care a vizat cetatenii straini si fortele de securitate insarcinate cu protejarea lor in capitala indoneziana", a transmis agentia de stiri Aamaq pe canalul sau Twitter, Telegram, releaza The Independent.

Atacuri teroriste la Jakarta: Explozii si focuri de arma pe strazi (Foto & Video)

Cel putin sase persoane, dintre care cinci teroristi, au fost ucise, joi, intr-o serie de explozii si atacuri sinucigase produse in capitala indoneziana Jakarta. Exploziile au fost urmate de un schimb de focuri de arma intre teroristi si fortele de ordine.

Terjadi penembakan 😱 Tag temen kalian gaes! #ngakakkocak A video posted by Enjoy aja yuk sob! 😊 (@ngakakkocak) on Jan 14, 2016 at 2:36am PST

Doi atentatori kamikaze au detonat centurile cu explozibil langa o cafenea, intr-o zona luxoasa a orasului. Inca un terorist sinucigas s-a aruncat in aer intr-o zona comerciala, nu departe de palatul prezidential. Presa a relatat si despre alte explozii, langa ambasadele Pakistanului si Turciei, precum si langa sediul ONU.

Autoritatile spun ca acum situatia este sub control, insa este stare de alerta la Jakarta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News