Atentate la Bruxelles: Noi clipuri cu "teroristul cu palarie", dupa ce a parasit aeroportul (Video)

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 17:01
5022 citiri
Atentate la Bruxelles: Noi clipuri cu "teroristul cu palarie", dupa ce a parasit aeroportul (Video)
Foto: Captura YouTube/Fedpol Belgium

Procurorii belgieni au dat publicitatii, joi, noi imagini cu "teroristul cu palarie", suspectul de la atentatele de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles care a reusit sa fuga dupa masacru.

Este vorba despre mai multe imagini cu presupusul jihadist, surprinse de camerele de supraveghere din oras dupa ce acesta a parasit aeroportul, relateaza BBC.

Seria de clipuri arata traseul suspectului. In inregistrari se poate vedea cum "teroristul cu palarie" pleaca din aeroport, apoi merge nestingherit printre oameni, pe strazile din Bruxelles.

Odata cu noile filmari, procurorii au lansat si un apel catre cetateni, pe care i-au rugat sa alerteze autoritatile daca l-au vazut pe suspect.

Barbatul a fost urmarit pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere pana la ora locala 9:50, el purtand o palarie si o jacheta deschisa la culoare, au aratat anchetatorii belgieni.

Procurorii au spus ca barbatul si-a aruncat la un moment dat geaca si au cerut cetatenilor sa anunte Politia daca o gasesc.

Atacurile din 22 martie de la Bruxelles, pe aeroport si la metrou, revendicate de Statul Islamic, s-au soldat cu moartea a 32 de oameni si ranirea a sute de persoane.

Atentate la Bruxelles: Noi detalii despre teroristi - au venit cu taxiul si au ascuns bombele in valize

Trei jihadisti au vizat aeroportul Zaventem, dintre care doi s-au aruncat in aer si au murit. Al treilea a parasit aeroportul imediat dupa explozia bombelor, la 7:58, si a trecut pe langa hotelul Sheraton, potrivit politistilor belgieni. Inainte sa ajunga la intersectia dintre strazile Grote Daalstraat si Chausee de Louvain, la ora 8:50, suspectul si-a aruncat jacheta.

Apoi, barbatul a fost surprins de camere mergand pe strada Chausee de Louvain, la ora 9:49, insa apoi a disparut in timp ce mergea pe Avenue de la Brabanconne, la 9:50, au mai precizat politistii.

Procurorii le-au cerut celor care "l-au filmat sau fotografiat pe suspect" ori cred ca au orice informatie utila sa sune la 080030300 (din Belgia) sau la 003225544488 (din strainatate).

Autoritatile belgiene au publicat, la scurt timp dupa atentate, primele imagini cu jihadistii din aeroport. "Teroristul cu palarie" apare alaturi de doi barbati imbracati in negru, cei doi atacatori kamikaze.

Atacuri in Bruxelles: Imagini din aeroport cu teroristii kamikaze, inainte sa se arunce in aer (Foto)

Atentate in Bruxelles - Politia belgiana a difuzat o inregistrare video cu teroristul cu palarie

Ulterior, autoritatile au arestat un suspect despre care presa a relatat ca ar fi "teroristul cu palarie", insa l-au eliberat dupa cateva zile din lipsa de probe.

Atentate la Bruxelles: Suspectul despre care s-a spus ca ar fi teroristul cu palarie, eliberat

Tanarul suspectat initial ca e "teroristul cu palarie" din Bruxelles si arestat: Mi-au distrus viata

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#terorist palarie, #terorist palarie noi imagini, #terorist palarie clip, #terorist palarie Bruxelles , #explozii Bruxelles