Doi antivaccinisti din Italia au atacat cu cocktailuri Molotov un centru de vaccinare: "Daca vrem sa distrugem inamicul, trebuie sa folosim aceeasi arma" VIDEO

Marti, 04 Mai 2021, ora 17:30
Autor: Iulian Birzoi
Doi antivaccinisti din Italia au atacat cu cocktailuri Molotov un centru de vaccinare: "Daca vrem sa distrugem inamicul, trebuie sa folosim aceeasi arma" VIDEOCei doi atacatori au mai incercat in trecut sa saboteze centrele de vaccinare FOTO Captura video

Politia din Italia a arestat doi antivaccinisti dupa ce acestia au aruncat cu bombe incendiare intr-un centru de vaccinare din orasul Brescia, scrie Euronews. Inaintea atacului, unul dintre autori a scris pe Facebook ca "daca vrem sa distrugem inamicul, trebuie sa folosim aceeasi arma - frica".

Doua cocktailuri Molotov au fost aruncate pe 3 aprilie asupra unui centru de vaccinare din nordul Italiei, provocand incendierea a doua pavilioane.

Suspectii, in varsta de 51, respectiv 52 de ani, au fost arestati si pusi sub acuzare pentru infractiuni legate de terorism, fiind suspectati de posesie si folosirea unor dispozitive explozive si a unor "arme de razboi".

Conform autoritatilor, nimeni nu a fost ranit in atac. Totodata, desi o fatada a centrului a suferit mai multe daune, focul nu s-a raspandit la sistemul electric.

"Fault" in Italia dupa ce 30.000 de fani ai lui Inter au sarbatorit castigarea titlului fara sa respecte masurile de protectie. Reactia clubului


Cei doi atacatori s-au identificat ca fiind membri ai miscarii antivacciniste "No Vax" si au incercat sa saboteze eforturile de vaccinare cu scopul de a "alimenta climatul de nesiguranta". Antivaccinistii, care provin din orasul Brescia din Lombardia, au fost arestati dupa o investigatie cu imagini surprinse de camerele de supraveghere si interceptari telefonice.

Cu putin timp inainte de atac, unul dintre cei doi atacatori a scris pe pagina de Facebook "Daca vrem sa distrugem inamicul, trebuie sa folosim aceeasi arma -frica- iar teama lor ne va uni. Nu exista alte solutii".

 Articol citit de 2558 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Grebla
  04.05.2021, 17:56
  Daca tot s-au pus pe asta .....
  Trebuiau violati cei care vaccinau . a asta fac ei cu serurile lor, la directia Partidului Chinez si ONU .
  La italieni e a doua natura sa violeze si barbatii .
  In fapt nu este pedeapsa suficient de mare pt a pedepsi pe cei ce forteaza vaccinarile .
  Ca fac vaccinari fara vaccinuri ; deci stiu ca e frectie la picior de lemn, criza e politica.
  Acum politia si Carabinierii bat la ei ca la fasole .
  Asta e socialismul, tovarasi ! Batut de te asculta cu urechea in numele stiintei .
  Comentariu inadecvat
  Teddy62
  04.05.2021, 19:56
  o stie si el,
  dar e perseverent....
  Militian
  04.05.2021, 18:18
  Xanax
  Inainte si dupa mancare. Totdeauna dimineata. E sanatate.
  Si ochii in patru sa nu cumva sa aluneci si sa cazi pe o fiola de vaccin.
  Makro
  04.05.2021, 20:02
  P-ăsta
  nu-l mai ajută nimic, e deja imbălsămat in propria importanță. Măcar dacă ar divaga inteligent dar repetă la nesfarșit aceleași platitudini. De ignorat.