Antivaccinist italian, în stare gravă la spital. ”În mod clar, viziunea mea s-a schimbat” VIDEO

Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 12:53 5061 citiri
Lorenzo Damiano era antivaxxer FOTO: Captură video

Lorenzo Damiano este liderul mișcării anti-vaccin împotriva Covid-19 din Italia însă acum crede în știință.

Acesta le-a spus jurnaliștilor italieni că se va vaccina după ce a ajuns în stare gravă la spital din cauza infecției cu SARS-CoV-2, potrivit Digi 24.

Damiano a condus protestele anti-vaccin în Treviso, lângă Veneția, și s-a opus vehement introducerii certificatului verde ca măsură împotriva răspândirii virusului. Într-o declarație publică, el a afirmat că scepticii la vaccin sunt "tratați ca niște victime ale Holocaustului".

Totul s-a schimbat atunci când bărbatul a ajuns la spital și a fost internat într-o secție ATI, într-o stare gravă. Damiano le-a spus reporterilor italieni că după această perioadă (petrecută în spital - n.r.) vede complet diferit lucrurile în ceea ce privește pandemia.

"În mod clar, viziunea mea s-a schimbat, sunt gata să spun lumii cât de important este să urmărești colectiv știința, cea care te vindecă și te salvează. Mă voi vaccina", a declarat Lorenzo Damiano.

Medicii din spitalele italiene spun că internările în rândul persoanelor care nu cred în vaccin au crescut cu 17% în toată țara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Constant
rank 5
Constant
rank 5
Nu te lasa Pinocchio, mai bine mort decat vaccinat!