Un sofer roman de tir s-a trezit cu batai puternice in plafonul cabinei, in timp ce se afla in mers pe o autostrada din Germania. Ce s-a intamplat cand a verificat remorca

Vineri, 14 Mai 2021, ora 18:09
Autor: Teodor Serban
Un sofer roman de tir s-a trezit cu batai puternice in plafonul cabinei, in timp ce se afla in mers pe o autostrada din Germania. Ce s-a intamplat cand a verificat remorca
Tanarul a iesit printr-o spartura a prelatei. FOTO Captura libertatea.ro

Un sofer roman de tir a tras o spaima puternica mari, 11 mai, in timp ce conducea pe o autostrada din Germania. Un tanar a inceput sa-i bata in plafonul cabinei. A oprit tirul, iar cand a verificat remorca a vazut ca acolo se mai aflau si alti tineri. Cu totii erau migranti afgani si intrasera in remorca inaite ca soferul sa plece din Romania.

Tanarul iesise pe o gaura din prelata remorcii si a urcat pe cabina tirului. A batut in tabla incercand sa-i atraga atentia romanului de starea precara a grupului, conform libertatea.ro.

Mai multi soferi, care l-au vazut pe barbat pe cabina TIR-ului au alertat autoritatile, iar camionul a fost oprit de politisti la intersectia Oberaudorf.

Sase persoane au fost descoperite in remorca automobilului, acestia fiind afgani cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani.

Ei au povestit cum contrabandistii din Romania au deschis in secret remorca, i-au urcat in ea si apoi au inchis-o din nou din exterior. Cand a cautat in remorca, politia federala a gasit cartile de azil romane rupte ale celor sase afgani.

Conform constatarilor initiale, soferul in varsta de 53 de ani nu stia ca exista persoane in camionul lui si de aceea a fost lasat liber sa isi continue cursa.

 Articol citit de 8385 ori

    Citeste si:
    Comentarii