Adolescenta care a primit poze indecente de la Anthony Weiner ataca dur FBI: Ajutati abuzul sa continue

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 22:03
8880 citiri
Adolescenta care a primit poze indecente de la Anthony Weiner ataca dur FBI: Ajutati abuzul sa continue
Foto: Facebook/ FBI - Federal Bureau of Investigation

O adolescenta americana a lansat critici dure impotriva directorului FBI, James Comey, intr-o scrisoare deschisa. Fata este implicata intr-o ancheta federala dupa ce a primit poze indecente de la politicianul Anthony Weiner.

Tanara sustine ca este vanata de reporteri, dupa ce directorul FBI a anuntat redeschiderea anchetei privind contul privat de e-mail al lui Hillary Clinton, in cadrul unei anchete care-l viza pe Anthony Weiner.

"Fiecare publicatie locala si nationala m-a contactat pe mine si pe rudele mele pentru a-mi obtine povestea. De ce nu putea ca anuntul tau sa astepte pana dupa alegeri, ca sa nu ajung in centrul atentiei publice in ultima saptamana a procesului electoral?", e intrebarea fetei in varsta de 15 ani pentru FBI.

Ea sustine ca lipsa de detalii din acest anunt i-a incurajat pe reporteri sa o urmareasca pentru a obtine noi dovezi.

"Am doar 15 ani si am fost victima lui Anthony Weiner. Mi-am spus initial povestea pentru a proteja alte fete tinere. Am crezut ca slujba dvs este de a ma proteja din calitatea de director FBI. Am crezut ca daca voi colabora cu anchetatorii, atunci identitatea mea de minor va fi pastrata secreta. Insa nu mai este cazul. Suntem terorizati de apelurile si e-mailurile trimise de reporteri", a scris adolescenta.

Aceasta continua sa-si spuna povestea, sustinand ca a fost acuzata de jurnalisti ca a provocat ridicarea in sondaje a lui Donald Trump, care s-ar putea dovedi fatala pentru campania democrata a lui Hillary Clinton.

"Anthony Weiner m-a abuzat. Anuntul dvs a ajutat acest abuz sa continue. Cum pot sa-mi reconstruiesc viata atunci cand ati permis ca povestea mea sa devina scopul fiecarui reporter?".

Adolescenta a semnat scrisoarea cu mesajul "fata care si-a pierdut increderea in America".

Pe 28 octombrie, agentii federali au anuntat redeschiderea anchetei, obtinand si un mandat de perchezitie a mailurilor lui Hillary Clinton. Reprezentantii Biroului federal spun ca au gasit noi e-mailuri pe dispozitivele electronice ale lui Weiner si ale sotiei sale Humei Abedin, o colaboratoare apropiata a candidatei democrate la presedintia SUA.

Directorul FBI a precizat ca nu este clar daca e-mailurile descoperite sunt relevante pentru ancheta impotriva lui Clinton, intrucat acestea nu au fost inca analizate, fapt ce a starnit reactii dure. Inclusiv presedintele Barak Obama a declarat ca FBI nu ar trebui sa actioneze pe insinuari.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#director FBI criticat scrisoare, #James Comey criticat scrisoare adolescenta, #adolescenta poze Anthony Weiner , #FBI