Interlopii din România continuă să se manifeste nestingheriți pe internet. Adrian Corduneanu, petrecere cu Tzancă Uraganul în arestul la domiciliu VIDEO

Duminica, 08 Mai 2022, ora 23:04
5660 citiri
Interlopii din România continuă să se manifeste nestingheriți pe internet. Adrian Corduneanu, petrecere cu Tzancă Uraganul în arestul la domiciliu VIDEO
Adrian Corduneanu dă petrecere, Bebino este săltat de mascați FOTO: colaj capturi video Facebook

Percheziții de amploare au avut loc în ultimele zile la case ale membrilor grupărilor infracționale din România. Anchetatorii i-au vizat pentru infracțiuni de trafic de droguri, proxenetism și încălcarea legii armelor.

Printre cei care au avut parte de ”vizita” polițiștilor și procurorilor DIICOT au fost Uțu Rohozneanu, cunoscut drept ”Împăratul interlopilor” și Bebino din Clanului Sportivilor din Capitală.

Singurul care a avut parte de o săptămână mai liniștită a fost Adrian Corduneanu. De când se află în arest la domiciliu, își ”omoară” timpul cu petreceri în sufragerie.

Uțu Rohozneanu, săltat de mascați pentru trafic internațional de droguri

Mai multe percheziții au avut loc joi dimineața, 5 mai, în județele Arad, Bihor și Vâlcea, polițiștii de la combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT destructurând una dintre cele mai mari rețele de droguri din țară. De la Arad, a fost săltat Uțu Rohozneanu.

Uțu Rohozneanu, zis ”Împăratul interlopilor”, este cunoscut pentru trafic de droguri, clonare de carduri şi şantaj. Conform unor surse judiciare, el le cerea taxă de protecţie interlopilor din Arad care voiau să facă parte din gruparea lui.

Drogurile traficate de cei din grupul lui Uțu Rohozneanu proveneau din țări din America de Sud. De acolo ajungeau în depozite din Arad și Oradea. Un astfel de depozit se afla chiar în sediul unei reprezentanțe auto din Bihor. Stupefiantele erau ascunse chiar sub biroul directorului dealerului auto.

De acolo, drogurile ajungeau în București.

”Pentru a împiedica descoperirea activității infracționale de către organele de urmărire penală, transporturile de droguri au fost efectuate doar după verificarea în prealabil a traseului, locațiilor folosite pentru depozitare și a zonelor unde urmează să aibă loc tranzacțiile.

În cauză s-a reținut că în perioada 30 martie – 07 aprilie 2022, gruparea a comercializat cantitatea de aproximativ 200 de grame de cocaină și peste 5000 de pastile de MDMA. În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite importante cantități de droguri ce erau pregătite pentru distribuție, dar și arme albe”, a transmis DIICOT într-un comunicat de presă.

Bebino din Clanul Sportivilor, reținut pentru proxenetism

Tot pe 5 mai, Bebino, unul dintre membri Clanului Sportivilor, a fost reținut pentru proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit anchetatorilor, acesta, alături de alte persoane, ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei în București și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor. Serviciile sexuale erau oferite contra unor sume cuprinse între 150 și 400 de lei.

De asemenea, în mașina lui Bebino anchetatorii au găsit o armă de foc letală, dar și muniție.

„În data de 05 mai 2022, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, în București și județele Ialomița și Călărași, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, la finele anului 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj, având în vedere faptul că un bărbat, de 29 de ani, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a postat mai multe mesaje în spațiul on-line, prin care ar fi încercat, prin intimidare și provocarea unor agresiuni, îndepărtarea unor persoane, din cartier.

De asemenea, a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta, împreună alte două persoane, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, în București, dar și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor, obținând astfel foloase materiale patrimoniale.

Cu sprijinul polițiștilor din aceste județe, au fost identificați și audiați zeci de clienți, rezultând faptul că serviciile sexuale erau oferite contra unor sume cuprinse intre 150 și 400 de lei.

Totodată, pe parcursul anchetei, în luna februarie a acestui an, în județul Ialomița, în urma unor verificări, într-un autoturism a fost descoperită, ridicată și ulterior expertizată, o armă de foc, letală, precum și muniția aferentă, probatoriul administrat indicând că această ar aparține bărbatului de 29 de ani”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Adrian Corduneanu, petrecere de interlop cu Tzancă Uraganul în sufragerie

Pentru că este arestat la domiciliu, după un șantaj asupra unui om de afaceri, Adrian Corduneanu și-a chemat rudele și prietenii și au dat o mare petrecere în sufragerie. Și pentru că nu putea să nu le cânte un manelist celebru, Tzancă Uraganul a fost invitat să țină un concert privat la interlop acasă

Adrian Corduneanu este acuzat că i-a cerut 1.000 de euro drept "pedeapsă" unui om de afaceri care vânduse o firmă cu datorii. Cel care preluase firma a apelat la Beleaua pentru a recupera banii.

Un fost boxer, patronul unei florării din Iași, a fost partenerul lui Adrian Corduneanu în șantaj. Acesta s-a predat după ce a aflat că Adrian Corduneanu a ieșit din arest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A murit șeful clanului interlop Corduneanu: ”Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”
A murit șeful clanului interlop Corduneanu: ”Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”
Costel Corduneanu, șeful clanului interlop Corduneanu, supranumit ”Stăpânul Moldovei”, a murit luni la un spital din Târgu Mureș, la 54 de ani, din cauza unor probleme cardiace. Fost...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#interlopi, #adrian corduneanu petrecere, #Tzanca Uraganu, #Bebino, #utu Rohozneanu , #clan interlopi
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
tzanca si uraganu nu comenteaza acest articol ?!?!