”Dezvăluirile” lui Anaser Duduianu, interlopul fugit din țară de frica sentinței dată în dosarul maneliștilor. ”Toate drumurile duc la Rahova, iar acolo nu mai este Miki al lui Vasiloi”

Luni, 06 Iunie 2022, ora 03:27 14924 citiri
Florin Duduianu, zis Anaser FOTO: Facebook/ Anaser Duduianu

Interlopul Florin Duduianu, zis Anaser, este dat în urmărire internațională de Poliția Română din 14 august 2020 după ce a fost condamnat în dosarul maneliștilor pentru șantaj și tâlhărie. Acum este la Cancun, în Mexic, după spusele lui, unde face ”dezvăluiri” despre clanurile interlope rivale.

Clanul vizat de interlop este Vasiloi. În trecut erau oarecum aliați însă afacerile i-au despărțit. Florin Duduianu spune că are informații că acest clan ar încerca să-l asasineze și că ar fi pus chiar și un preț pentru moartea lui.

Însă Anaser, cum îi spun ceilalți membri ai clanului Duduianu, amenință pe rețelele de socializare că va scoate adevărul la iveală.

Și deși singur declară unde este, autoritățile din România nu reușesc să îl aducă în țară.

Fratele lui Florin Duduianu, Ștefan Duduianu, s-a predat acum câteva luni iar acum este încarcerat la penitenciarul Rahova.

Rudele lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu ucis pe 4 august 2020, în cartierul Giulești din București, într-o încăierare pornită de la o partidă de barbut, ar fi fugit din țară la câteva zile după acest eveniment, înainte ca instanța să emită pe numele lor mandate de arestare.

Anaser și Ștefan Duduianu sunt acuzați de tâlhărie și șantaj. De fapt este vorba despre dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe membrii clanului Duduianu că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri sau le dădeau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi. Astfel de situații ar fi avut loc încă din anul 2015.

La ceva vreme după ce a apărut în lista de infractori căutați de Poliția Română, Florin Duduianu (Anaser) a postat pe rețelele de socializare filmulețe video din Marea Britanie. Unul dintre acestea era filmat într-o parcare unde finul său l-a așteptat cu șampanie.

Acum, acele postări nu mai sunt disponibile pe internet.

Acum face live-uri nestingherit din Mexic, după cum spune el.

Amenințările interlopului Florin Duduianu: Voi posta toate faptele celor din familia Vasiloi

Într-un live recent făcut de interlopul Florin Duduianu, aflat pe lista Most Wanted a Poliției Române, acesta a povestit despre ce citise el prin presă despre faptele penale ale clanului Vasiloi.

”Am 13 sau 14 formulare cu domnii Vasiloi cum a lăsat lumea fără case, cum construit blocuri în parcurile copiilor și pe terenurile oamenilor și blaturi pe care le au cu domnul Pepe care le dă terenuri, le ia aprobări de la domnul primar.

Domnule primar al Sectorului 6, nu vă este frică, dându-le atâtea aprobări la cei din familia Vasiloi și lui Don Pepe? Nu vă este teamă că ăștia l-au băgat la pușcărie pe fostul primar Poteraș și vă duceți și voi la pușcărie?

Vă voi posta toate faptele celor din familia Vasiloi cum au câștigat licitația cu vaccinurile și testele de salivă în România la copii în școli și peste tot și cum câștigă pe an 46 și 75 de milioane de euro”, a amenințat Anaser Duduianu live pe TikTok și Facebook.

El îi acuză pe cei din clanul Vasiloi că vor să-l asasineze ca să nu mai dezvăluie afacerile lor ilegale.

”Domnul Mangiunică Vasiloi te rog să nu-mi mai trimiți vorbe că plătești 5-6 milioane de euro tu cu Miki bombardierul ăsta care a nenorocit lumea să mă asasinați să tragă în mine pe aici prin Mexic pe unde sunt eu. Voi nu aveți putere aici. Vă credeți în filmele cu Pablo Escobar?

Sunt în Cancun, nu în America, cum se tot spune.

Cum este posibil ca frățiorul Lindon care a venit singur și s-a predat să fie reținut și în momentul de față direct pe pușcăria Rahova, iar Costel Litrașu, recidivist, care l-a bătut pe viceprimar la Chiajna să nu mai candideze la primărie, e în libertate.

Băi Litrașcule, îți spun o vorbă, nu te ameninț: îți aduci aminte când stăteam noi la Rahova printre gratii și te dădeai că ești frate cu noi? Și tu ai sărit pe Aramis la nuntă? Să nu uiți că toate drumurile duc într-un singur loc: la Rahova. Acolo nu mai e Miki al lui Vasiloi. Ne întâlnim acolo!”, a amenințat interlopul.

Duduianu îi acuză pe anchetatorii din dosarul maneliștilor de blat

Liderul interlop susține că nu i-a șantajat și jefuit pe maneliști doar că i-a dat un pumn unuia dintre ei.

”Nu l-am tâlhărit pe Ghiță Adriano, pe Babanu, nu l-am șantajat pe Salam. Singura faptă pe care o recunosc e că i-am dat un capac sau un pumn lui Bujilă care e cumătrul nostru, nașul lui frate-miu,David. Și i-am rupt geaca de pe el și m-am certat cu el”, declară Anaser pe Facebook.

”Dacă am făcut ceva, dă-mi închisoare pe viață, fă-mi ce vrei. Dar să ne exterminați? Păi avem și noi familii, avem copii care ne iubește, care ne respectă, care ține la noi. Și nu noi suntem oamenii care mâncăm banii țării. Noi am ajuns în România oamenii de serviciu. Adică, dacă se face o campanie electorală, ca primă arestare e hai să îi arestăm pe Duduieni ca să vadă România că distrugem clanuri”.

Dar dacă stau bine să mă gândesc, nu știu ce mari fapte au Duduienii. Că noi nu vindem droguri, nu avem femei la stradă, nu am ”suplimentat” viața nimănui. Recunosc, dacă vine cineva să ne dea în cap, ne apărăm. Dar nu noi suntem oamenii care iau banii statului, domnilor procurori, miniștri, președinte al României”, se plânge Florin Duduianu.

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai sângeroase din București

Clanul Duduianu este considerat printre cele mai violente din București. Membrii grupării de crimă organizată nu ezită să-și expună în mod public opulența, pe rețelele de socializare: vile luxoase, mașini scumpe sau petreceri fastuoase.

Însă după moartea lui Florin Mototolea (Emi Pian), gruparea pare să se afle în derivă. Mai mult, clanul a mai suferit o pierdere anul trecut. În decembrie 2020 a murit și tatăl lui Emi Pian. Acesta a decedat în închisoare, la Penitenciarul Spital Mioveni, unde era internat de ceva vreme. Ar fi făcut infarct pe 1 decembrie.

Povestea clanului Duduienilor începe încă de la sfârșitul anilor '80 în comuna Sintești (Ilfov), "raiul" furturilor de fier vechi. Pentru că localitatea era prea mică pentru ambițiile lor, frații Ion, Cristofor și Niculae Duduianu- tatăl lui Florin Mototolea și-au unit forțele și au intrat în "afaceri" în Pantelimon- Sectorul 2 al Capitalei. În această acțiune nu au venit singuri, ci însoțiți de alte facțiuni ale familiei. În caz de nevoie aveau ajutoare la îndemână.

Ferocitatea acestora au dus imediat clanul pe lista celor mai periculoase grupări infracționale din Capitală. Dacă, la început, se ocupau cu furturi de fier vechi sau de spargeri de locuințe, clanul Duduianu s-a făcut un renume din infracțiuni comise cu violență. Au mai fost săltați pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News