Cum își amenința un interlop concubina care dorea să încheie relația: ”Te tai bucăţi şi te bag în pungi şi îţi dau drumul în wc”

Autor: N.G.
Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 04:00
5410 citiri
Cum își amenința un interlop concubina care dorea să încheie relația: ”Te tai bucăţi şi te bag în pungi şi îţi dau drumul în wc”
Bărbatul este plasat în arest la domiciliu FOTO Facebook

”Te tai bucăţi cu bucăţi şi te bag în pungi şi îţi dau drumul în wc, asta să transmiţi la poliţie că-ţi fac eu ţie”, au citit polițiștii pe telefonul unei femei care a mers să depună plângere împotriva concubinului agresiv. S-a întâmplat la Deva, în 2022, când femeia nu a mai rezistat la amenințările, șantajul și lovirile aplicate de bărbat și s-a hotărât să depună plângere.

Agresorul este un interlop local (Adrian B.), care își spune ”Lorentzo”, și care a agresat-o pe femeie de mai multe ori. ”Chiar și când organele de cercetare penală îi examinau telefonul mobil pe care aceasta l-a pus la dispoziție, inculpatul continua să-i trimită mesaje și să o apeleze de foarte multe ori, respectiv 75 de mesaje și aproximativ 10 apeluri telefonice”, se precizează în dosarul aflat în judecată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Între cei doi a început o relație amoroasă, în ianuarie 2022. Iniţial, relaţia dintre părţi a fost una bună, însă, la scurt timp, după aproximativ o lună de la debutul acesteia, bărbatul a început să manifeste un comportament necorespunzător faţă de persoana vătămată, în sensul că îi adresa cuvinte şi expresii jignitoare acesteia şi familiei sale.

Constatând schimbarea radicală de atitudine a partenerului, femeia a încercat să se îndepărteze de acesta şi să încheie relaţia dar Lorentzo nu a fost de acord și i-a adresat ameninţări cu moartea și acte de violență, ce urmau a fi îndreptate atât împotriva victimei, cât şi membrilor familiei acesteia, precum ”te tai bucăți, te omor, intru peste mă-ta în casă și o omor, te mierlesc, etc.”

”Inculpatul îi prezenta în mod detailat inclusiv modalitatea în care va săvârşi infracţiunea contra vieţii, prin intermediul a numeroase mesaje audio şi text, încercând pe calea unor astfel de amenințări cu moartea sau cu mutilarea sa, să o facă să continue relaţia cu el sau să accepte conversațiile cu acesta”, se precizează în rechizitoriul procurorilor. Femeia a decis, la sfârșitul lunii aprilie 2022, să încheie definitiv relația.

Imagine compromițătoare, postată pe Facebook

”Nemulţumit de decizia fostei sale partenere, inculpatul în continuare a menţinut-o pe persoana vătămată sub teroare, provocându-i starea de frică în mod intenţionat prin ameninţări şi alte mijloace de intimidare sau de timorare, în scopul de o determina pe aceasta să reia relaţia de dragoste sau să accepte un dialog privind relaţia dintre ei.

Mai mult decât atât, pentru atingerea aceluiaşi obiectiv, inculpatul a postat o imagine compromiţătoare a persoanei vătămate (o fotografie ce o prezenta într-o ipostază indecentă), pe contul său înregistrat pe reţeaua de socializare Facebook, motivat de faptul că victima nu a înţeles să răspundă apelurilor telefonice şi mesajelor text ce i-au fost transmise, după ce în prealabil i-a adus la cunoştinţă că va proceda într-o altfel de manieră în cazul în care nu va da curs solicitărilor sale”, mai susțin anchetatorii.

Unele dintre amenințări erau făcute cu scopul de-a o intimida și de-a o face să reia relația cu acesta, însă majoritatea erau doar de a-i accentua starea de temere a femeii. Bărbatul i-a trimis mii de mesaje text și audio în care se regăseau cuvinte şi expresii jignitoare la adresa ei şi a familiei acesteia.

Femeia a depus plângere, iar Lorentzo a fost trimis în judecată pentru lovire, hărțuire, amenințare, șantaj și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În mod surprinzător, femeia și-a retras plângerea prealabilă astfel încât interlopul a scăpat de cele mai multe dintre infracțiuni. Victima nu a solicitat nici daune morale de la acesta. Bărbatul nu a recunoscut faptele și a spus că este consumator de droguri, motiv pentru care nu își amintește că ar fi amenințat-o și hărțuit-o pe fosta sa concubină.

Prin urmare, Adrian B. a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 7 luni de închisoare cu executare pentru două fapte de șantaj și conducere fără permis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Cea mai mare coroană funerară din România, adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu. Omagiu din partea unui interlop ”protejat” VIDEO
Cea mai mare coroană funerară din România, adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu. Omagiu din partea unui interlop ”protejat” VIDEO
O coroană imensă de peste 3 metri, făcută din 500 de cale albe și roșii, dar și cu 200 de trandafiri a fost adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu, ce are loc în spațiul unui...
#interlop, #lorentzo, #deva, #santaj, #inchisoare , #justitie