Interlopul filmat când își bate crunt amanta a primit ordin de interdicție. Agresiunea s-a petrecut la începutul verii

Marti, 30 August 2022, ora 20:50 3528 citiri
Interlopul filmat când își bate amanta FOTO / captură TikTok

Poliția a emis marți, 30 august, un ordin de restricție provizoriu pentru Fane Văncică, pe numele real Cami Niță, filmat când își bate crunt amanta. Femeia a fost audiată. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

”În urma activităților de investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, femeia care apare în imagini a fost audiată și s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an.

De asemenea, a fost completat chestionarul de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

La acest moment, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării bărbatului pentru a fi audiat și pentru a-i fi aduse la cunoștință interdicțiile ordinului de protecție provizoriu”, se arată în comunicatul Poliției.

Fane Văncică, pe numele său real Cami Niță, a ajuns cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, acum 10 ani, faptă pentru care a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare. Deși părea că ”se cumințise”, în sensul că în dosarele care au urmat după acel incident nu a mai fost acuzat de fapte comise cu violență, ci ”doar” contrabandă cu țigări sau droguri, acum se pare că și-a reluat vechile obiceiuri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News