Inter Milano, meci de senzație în Serie A

Miercuri, 22 Septembrie 2021, ora 08:55
2068 citiri
Inter Milano, meci de senzație în Serie A
Foto: Facebook / Inter

Inter Milano a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa Fiorentina, în etapa a V-a a campionatului italian Serie A.

Au marcat: Sottil '23 / Darmian '52, Dzeko '55 şi Perisici '87.

Argentinianul Nicolas Gonzalez (Fiorentina) a fost eliminat, în minutul 78.

La oaspeţi, portarul Andrei Radu a fost rezervă neutilizată.

În aceeaşi etapă, Atalanta a învins, pe teren propriu, cu 2-1 (2-1), pe Sassuolo (Gosens '3, Zappacosta '37 / Berardi '44). La oaspeţi, fundaşul Vlad Chiricheş a rămas pe banca de rezerve.

Tot marţi, Bologna şi Genoa au remizat, scor 2-2 (0-0), pe terenul primei echipe (Hickey '49, Arnautovici '85 - p / Destro '55, Criscito '89).

După acest succes, Inter a urcat pe locul I în clasamentul Serie A, cu 13 puncte. Napoli, care va juca, joi, în deplasare, cu Sampdoria, ocupă locul 2, cu 12 puncte, iar AC Milan, care o primeşte, acasă, pe Venezia, miercuri, este pe locul 3, cu 10 puncte, la fel ca Atalanta, de pe locul 4.

Fiorentina este pe locul 6, cu nouă puncte, la egalitate cu AS Roma, de pe locul 5, echipa lui Jose Mourinho urmând a evolua, joi, pe teren propriu, cu Udinese.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Cagliari, în etapa a 32-a din Serie A. Marcus Thuram a deschis scorul la Milano în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Inter Milano, #Inter Milano victorie Serie A, #Inter Fiorentina Serie A , #Serie A