In 2010 a castigat Liga Campionilor, acum e in pragul disperarii

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 19:37
2504 citiri
In 2010 a castigat Liga Campionilor, acum e in pragul disperarii

De la extaz la agonie e doar un pas, iar Inter Milano o stie cel mai bine.

Acum un an, milanezii sarbatoreau castigarea Ligii Campionilor, insa in prezent echipa patronata de Massimo Moratti e in pragul disperarii.

3 infrangeri in primele 3 meciuri oficiale are Inter in acest sezon, o situatie cu care nu s-a mai intalnit de 90 de ani, cand a fost nevoita sa joace un meci de baraj pentru a ramane in prima liga.

1-2 cu AC Milan in Supercupa Italiei, 3-4 cu Palermo in Serie A si 0-1 cu Trabzonspor in Liga Campionilor sunt rezultatele inregistrate de Inter pana acum in acest sezon.

Cu siguranta ca infrangerea cu rivalii de la AC Milan a fost cea mai dureroasa pentru suporteri si conducere, insa fara indoiala ca umilinta suferita miercuri seara cu Trabzonspor e greu digerata.

Suporterii "nerazzurri" au sarit imediat la gatul lui Gasperini, insa sunt unii fani care-l critica pe Moratti, pe care il acuza ca n-a stiut sa gestioneze clubul dupa plecarea lui Jose Mourinho.

Si presa din Italia are cuvinte grele la adresa jocului prestat de Inter si anunta ca Moratti l-ar putea concedia pe Gasperini pana la finalul acestui luni, daca jocul nu se imbunatateste.

Pentru Inter urmeaza acum intalnirea cu AS Roma, alta echipa aflata in suferinta, o partida la capatul careia am putea asista la una sau chiar doua demiteri.

I.G.

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Inter Milano, #Gian Piero Gasperini , #stiri Inter Milano