Haos la CFR. Trenuri cu întârzieri de peste 5 ore

Marti, 28 Decembrie 2021, ora 09:38
2493 citiri
Haos la CFR. Trenuri cu întârzieri de peste 5 ore

Mulți dintre românii care au ales să călătorească cu trenul au avut parte de ghinion. Un copac căzut pe linia ferată în județul Prahova a ținut blocată circulația luni seară mai bine de două ore și jumătate, iar cei care se aflau într-un tren care venea de la Galați au rămas peste 5 ore într-o haltă din Buzău.

Peste 150 de călători ai unui tren Interregio care circula pe ruta Galaţi - Bucureşti și care trebuia să ajungă la ora 21.30 în Gara de Nord au stat 5 ore într-o haltă din judeţul Buzău.

Potrivit adevarul.ro, linia CFR a fost blocată de un marfar a cărui locomotivă se defectase din cauza gheţii de pe firele electrice.

După mai bine de 5 ore de staţionare, trenul s-a pus în mişcare, iar călătorii au ajuns în Gara de Nord în jurul orei 3.00 noaptea.

Tot luni seară, circulația feroviară a fost afectată de căderea unui copac pe firul 2 între Valea Largă și Comarnic.

"Traficul feroviar a fost oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF București, între Valea Largă și Comarnic, pe firul 2 de circulație, din cauza fenomenelor meteorologice severe, care au provocat căderea unui copac pe linia de contact. Evenimentul a dus la întreruperea tensiunii și a afectat circulația trenului R 3032 (care se deplasează pe relația Brașov – București Nord). Acesta a staționat între Valea Largă și Comarnic în intervalul orar 20.20 – 22.52, până la sosirea unei locomotive Diesel, care l-a remorcat din linia curentă", se arată într-un comunicat al CFR.

Și în zona Olteniei au fost probleme, anunță Digi24. Trenul care venea de la Craiova în Capitală a avut mai bine de 55 de minute de întârziere. Iar într-un tren de la Constanța călătorii au petrecut în plus mai bine de 100 de minute.

UPDATE ORA 10.49 Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 9:57 pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt, unde, în cursul dimineţii de marţi, 28 decembrie, fenomenele meteorologice severe au provocat căderea copacilor pe linia de contact şi întreruperea tensiunii.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, atât trenul R 4504 (pe relaţia Topliţa-Braşov), care a staţionat între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt, până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, cât şi celelalte 5 trenuri afectate de incident, care au staţionat în gările adiacente, şi-au reluat circulaţia, urmând să ajungă cu întârziere la destinaţie.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#intarzieri trenuri, #CFR, #trafic feroviar blocat, #circulatie trenuri , #infrastructura