Un nou concept de întâlnire a oamenilor singuri care trăiesc după motto-ul: Good vibes only!

Advertorial
Marti, 27 Septembrie 2022, ora 18:15
11786 citiri
Un nou concept de întâlnire a oamenilor singuri care trăiesc după motto-ul: Good vibes only!
FOTO: unsplash.com

După o perioadă de îndepărtare față de sine și față de ce ne înconjoară, vă invităm la regăsire! Închidem ușa zilelor în care speram să ne trezim într-un dintre dimineți și să realizăm că totul a fost doar un vis și pandemia care ne-a închis în noi nu a existat. Nu a fost un vis. A fost real, iar urmările se resimt în sufletul fiecăruia dintre noi.

Știm cât de greu a fost și nu-ți putem garanta că nu o să mai fie. Îți promitem doar că de acum nu mai ești singur. Suntem cu toții în asta!

Sunt oameni cărora nu le este deschisă ușa seara și oameni ale căror povești rămân neascultate. E trist, nedrept, copleșitor. Așa că nu trebuie să facem din asta o constantă. Vom face, însă, o constantă din a ne conecta cu cel de lângă noi, iar primul pas este deja făcut.

Organizăm acea petrecere pe care nu ai avut curajul să o ceri Universului! Așa cum spuneam, nu ești singur în asta. Suntem aici și te așteptăm să ne povestești cum au fost pentru tine ultimii ani. Pe ce culmi ai urcat și cât de jos ai fost nevoit să cobori.

Este primul eveniment dintr-o serie lungă, cu de toate. Petreceri, plimbări, excursii, regăsiri. Hai să ne cunoaștem și să realizăm împreună al doilea pas. Hai să ne privim în ochi și să lăsăm pentru câteva ore stresul și grijile deoparte. Sau și mai bine! Ia-le cu tine și hai să le găsim rezolvare.

Pentru o seară mergem direct pe plajele din Peru! Pacea din inima Americii de Sud să fie liant între inimile noastre. Vom socializa, chiar și fără multe cuvinte. Ne vom deschide sufletele și vom lăsa energiile să se conecteze.

Nu o să fie despre ținute, dress-code-uri sau alte lucruri care să îți dea bătăi de cap. E despre timpul tău și valorificarea lui. E despre oamenii care au stat prea mult singuri, adânciți în drama proprie, neavând cui să ceară ajutor, de teama unei judecăți. Le vom lăsa deoparte. Judecăți, convingeri, preconcepții. Rămân la ușă, iar în interior vei găsi oamenii care să îți zâmbească din suflet și care să facă cu tine schimb de povești, sfaturi și trăiri.

Avem, așadar, toate ingredientele unei seri perfecte. Tu ești singurul care lipsește!

Vino cu noi, în data de 15 octombrie 2022, pe calea Victoriei nr. 17 într-o locație cu specific peruan LA LUZ by Latino Coffee!

E despre noi! Nu ești singur în asta!

Preț bilet: 130 ron (include 1 băutură & buffet degustare preparate peruane), se va achita în locație.

Locatia: LA LUZ by LATINO COFFEE, Calea Victoriei nr. 17 (la parterul Magazinului Victoria).

Ora & data: intervalul 19.00-22.00, în data de 15 octombrie 2022.

Special Guest - Marvin stăpânește arta dansului african și nu numai. Cunoaște foarte bine și alte stiluri de dans, iar de fiecare dată când apare la un eveniment, încarcă lumea cu energie pozitivă și voie bună.

Special moment.

Confirmare pe mail la adresa: office@traveltopbusiness.com, se va indica numele / nr. telefon / adresă email.

LOCURI LIMITATE: 40 persoane!

Telefon informații suplimentare: 0753 785 966.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#intalniri, #good vibes only, #latino cafe , #stiri life style