Cum te pregătești corespunzător pentru o întâlnire și care sunt pașii pe care să-i urmezi

Advertorial
Joi, 15 Septembrie 2022, ora 18:39
5028 citiri
Cum te pregătești corespunzător pentru o întâlnire și care sunt pașii pe care să-i urmezi
FOTO: Shutterstock.com

Întâlnirile romantice pot crea o stare de entuziasm, dar, în același timp, pot produce și momente de anxietate sau stres. Totuși, atât timp cât urmezi anumiți pași și te pregătești bine, cu siguranță, vei lăsa o impresie plăcută. Drept urmare, iată ce măsuri ai putea lua ca să te asiguri că partenera ta va fi impresionată de modul în care te prezinți.

Pune accent pe propria imagine

În primul rând, ține cont că e necesar să ai o imagine impecabilă, pentru că prima impresie contează cel mai mult. Așa că nu îți neglija aspectul fizic. Asigură-te că ai hainele curate și călcate, mai ales dacă porți cămașă, cu siguranță nu ai vrea să fie șifonată. De asemenea, aranjează-ți părul și barba, deci mergi la un barber shop. În plus, folosește un parfum de calitate, ca să punctezi la capitolul olfactiv. În plus, nu uita de accesorii, precum un ceas elegant, ca să ieși în evidență. Nu ar trebui să renunți la propriul stil, dar pe de altă parte, nici nu e indicat să vii nepregătit. De exemplu, nu te îmbrăca în grabă, cu obiecte vestimentare pe care le alegi la întâmplare.

E indicat să ajungi mai devreme

Să fii punctual e una dintre principalele calități pe care e indicat să le ai, fiindcă acest aspect denotă implicare, adică ești nerăbdător să cunoști persoana respectivă. Deci, asigură-te că ești prezent la locul întâlnirii cu cel puțin 5 minute înainte. După ce ai pus la punct aceste aspecte, legate de imagine și punctualitate, înainte să pleci de acasă, ia în considerare și alte detalii.

Mai precis, dacă partenera a acceptat să vă vedeți, se subînțelege că deja te place. Deci, șansele de a apărea o scânteie romantică între voi este una cât se poate de reală. Așadar, înainte să pleci de acasă, folosește asul din mânecă și apelează la Maraton forte, aliatul tău când vine vorba de relații intime. Gândește-te că s-ar putea ca atracția între voi doi să fie una irezistibilă, drept urmare, nu ai vrea să îți dezamăgești partenera. În plus, o mână de ajutor nu strică niciodată, indiferent de context.

Conversație, interese comune și planuri

Acum, că ai ajuns la întâlnire, e timpul să pui lucrurile în mișcare. Mai exact, să începi conversația. Dacă vrei să eviți liniștea și nu ești suficient de spontan, poți pregăti anumite subiecte de discuție încă de acasă. Gândește-te despre ce ai vrea să vorbești, ce ai vrea să afli despre ea sau ce ai vrea să îi povestești despre tine. De exemplu, i-ai putea vorbi despre pasiunile tale, ce planuri ai, cum ți-ai dori să evolueze relația voastră. Poți să ai răbdare, ca să vă cunoașteți în detaliu, sau să îți propui ca lucrurile să evolueze rapid. Depinde ce așteptări ai.

E important, totuși, și să fii un bun ascultător, ca să poți să tragi anumite concluzii în funcție de răspunsurile pe care le primești. Pe de altă parte, nu uita să fii natural și să ai umor, fără să pari rigid și rece. Până la urmă, ai ieșit să te relaxezi, nu e o întâlnire de business. Deci, fii cât mai degajat.

Drept urmare, fii natural, spontan, abordează diverse teme de discuție, de la hobby-uri până la subiecte mai serioase, precum planurile legate de viața profesională. Asigură-te că ești un tip direct, dar fără să întreci măsura. Pune întrebări suplimentare atunci când este cazul și oferă răspunsuri concise la întrebări. Iar la sfârșitul întâlnirii, ar trebui să îți dai seama, în urma acestei experiențe, dacă sunteți sau nu compatibili. Fiindcă nu are rost să vă pierdeți timpul unul cu celălalt dacă nu aveți aceleași obiective.

Cu siguranță, aceste sfaturi te vor ajuta să ai o întâlnire romantică cât mai reușită.

Discuții în Qatar despre planul Ucrainei pentru încheierea războiului. Care sunt cererile Kievului
Discuții în Qatar despre planul Ucrainei pentru încheierea războiului. Care sunt cererile Kievului
Consilieri de securitate națională și înalți oficiali din întreaga lume se vor întâlni la Doha în acest weekend pentru a discuta planurile pentru un summit cu privire la condițiile...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#intalnire, #pregatire intalnire, #cum te pregatesti de intalnire , #stiri life style