3 moduri să-ți menții pielea cu 10 ani mai tânără: "Rămâne standardul de aur în anti-îmbătrânire. Este ingredientul pe care m-am bazat"

Joi, 17 Noiembrie 2022, ora 19:39
28291 citiri
3 moduri să-ți menții pielea cu 10 ani mai tânără: "Rămâne standardul de aur în anti-îmbătrânire. Este ingredientul pe care m-am bazat"
Femeie care a aplicat o mască de îngrijire FOTO Unsplash

Un fost model își folosește conturile de pe rețelele de socializare pentru a-și dezvălui secretele anti-îmbătrânire. Femeia de 48 de ani arată incredibil pentru vârsta ei, cu o piele strălucitoare, fără riduri.

Pe contul TikTok @therealmichellesilva, unde are 54.000 de urmăritori, femeia împărtășește sfaturi și trucuri ei pentru a arăta mai tânăr.

Michelle Silva a împărtășit recent trei sfaturi esențiale pentru a arăta mai tânăr, îndemnând oamenii să nu se bazeze doar pe îngrijirea pielii pentru a arăta tânăr.

„Nu te poți baza doar pe îngrijirea pielii pentru a obține acea strălucire supremă, acel ten vibrant și tineresc. Există mai mult.

Iată cele trei lucruri principale pe care le-am făcut pielii mele de 48 de ani, pe care o fac să arate de parcă aș fi în vârstă de 30 de ani”, a explicat fostul model.

Numărul unu: Prevenirea îmbătrânirii premature

„Dacă vrei să-ți păstrezi tenul tânăr, soarele este cel mai mare dușman al pielii tale”, a spus Michelle, „nu contează ce produse ai aplicat pe față. Dacă razele UV vă afectează celulele pielii, îți arunci banii”.

"Pentru a proteja pielea de soare, este important să vă păstrați fața la umbră, să evitați lumina puternică a soarelui și să nu vă bronzați. Aplicați un produs de protecție UV în fiecare zi."

Numărul doi: Îngrijirea pielii

„O rutină zilnică de îngrijire a pielii este esențială pentru o piele frumoasă”, a spus Michelle.

„Găsirea unor modalități de a crește colagenul după 30 de ani a fost cea mai mare armă împotriva îmbătrânirii.”

Potrivit experților, există o serie de produse care pot stimula producția de colagen în piele. Ingredientele din îngrijirea pielii, cum ar fi retinoizii, vitamina C și niacinamida, pot ajuta la creșterea producției de colagen în piele.

În caz contrar, colagenul poate fi luat ca supliment pentru a încuraja producția proprie de către organism a compusului care stimulează tinerețea.

Numărul trei: Afirmații pozitive

„Modul în care te gândești la tine îmbătrânind se va afișa în fiecare zi ca o versiune a gândurilor tale”, susține Michelle.

„Dacă te simți bătrân, ghici ce? Te vei trezi dimineața sau te vei uita în oglindă și vei fi bătrân.

Dar dacă începi să-ți spui: „Mă simt tânăr, mă simt cu 10 ani mai tânăr decât vârsta mea, pielea mea este strălucitoare. Îmbătrânesc cu grație. În cele din urmă, prin practică și credință, vei vedea o diferență.”

Standardul de aur în anti-îmbătrânire

Michelle a menționat produsul anti-îmbătrânire pe care l-a folosit în ultimii 20 de ani pentru a-și păstra pielea mai tânără. Ea se referă la acesta ca fiind „fântâna tinereții ei”.

Fostul model a susținut că retinolul este „standardul de aur” pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire.

„Poți întreba orice profesionist de îngrijire a pielii. Retinolul rămâne standardul de aur în anti-îmbătrânire. A fost ingredientul anti-îmbătrânire pe care m-am bazat pentru a-mi crește producția de colagen.

"A fost fântâna tinereții pentru mine. După 20 de ani de utilizare constantă, pot vedea adevăratele beneficii."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#ingrijire ten, #batranete, #ten tanar, #trucuri, #colagen, #retinol , #stiri magazin